Avcılar'da E-5 üzerinde bir üst geçit çöktü

Avcılar'da E-5 üzerinde bulunan İGS üst geçidi çöktü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişininde yaralı olduğu bildirildi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Çökme, bir glikoz tankerinin damperinin aniden açılmasıyla üst geçidin ayaklarına çarpmasıyla gerçekleşti. Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, yaptığı açıklamasında; çöken köprünün altında kalan otomobilin içindeki 2 kişi hayatını kaybettiğini söylemişti. İstanbul Emniyet Müdürü ise yaptığı açıklamasında 1 kişinin hayatını kaybettiğini 4 kişinin ise yaralı olduğunu söyledi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Avcılar'da D-100 (E-5) kara yolunda bir tankerin üst geçide çarpması sonucu meydana gelen kazayla ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Saat 10.00 sıralarında ilimiz Avcılar ilçesi E-5 karayolu üzerinde Pelikan Mall alışveriş merkezi yakınında Küçükçekmece istikametinden Edirne istikameti yönüne giden 34 GF 8828 plakalı sıvı madde taşıyan bir yük kamyonun kasasının açık şekilde trafikte seyretmesi esnasında, yaya üst geçidine çarpması sonucu 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2 vatandaşımız ise yaralanmıştır."

E-5 TRAFİĞE AÇILDI

Avcılar'da çöken üst geçit nedeniyle, E-5 Avcılar güzergahı çift yönlü olarak trafiğe kapatılmıştı. Köprü enkazının kaldırılmasıyla trafik yeniden açıldı.

İETT'DEN AÇIKLAMA

Kaza ile ilgili açıklama yapan İETT yolun açılmasından sonra seferlere devam edileceğini belirterek şu açıklamayı yaptı; "Üst geçidin çökmesi sonucu Söğütlüçeşme- Avcılar arasındaki metrobüs seferleri devam ederken, Beylikdüzü- Avcılar arasındaki seferler ise çift yönlü olarak geçici bir süre için iptal edildi. Yolun açılmasının ardından seferler olağan şekilde devam edecek. Kaza sonucu metrobüs araçlarında herhangi bir hasar, metrobüs yolcularında da bir yaralanma meydana gelmedi."

Avcılar'da üst geçit çöktü - Galeri

Avcılar'da üst geçit çöktü işte kaza anı ve olay yeri İZLE

"KÖPRÜ RESMEN YOK OLDU"

Görgü tanıkları dehşet veren olayı anlattı;

"Olayı önce büyük bir gürültüyle duyduk. Metrobüsün 5 metre ilerisinde oldu. Elimiz ayağımız titriyor. Metrobüsün üzerine düşseydi çok daha büyük felaket olacaktı. Köprü resmen yok oldu"

Avcılar'da E-5 üzerinde bir üst geçit çöktü ilk görüntüler İZLE

İŞTE İLK KARELER

(Üst geçidin çökmesine neden olan tanker solda)Avcılar'da E-5 üzerinde bir üst geçit çöktü

Avcılar'da E-5 üzerinde bir üst geçit çöktü

Avcılar'da E-5 üzerinde bir üst geçit çöktü

Avcılar'da E-5 üzerinde bir üst geçit çöktü

Avcılar'da E-5 üzerinde bir üst geçit çöktü

Avcılar'da E-5 üzerinde bir üst geçit çöktü

Avcılar'da E-5 üzerinde bir üst geçit çöktü