Aylin Nazlıaka: Seda Sayan tehdit etti

aylin

5 kez evlenip 2 eşini öldüren Sefer Çalınak'ı programına çıkaran Seda Sayan'a bir tepki de CHP'li Aylin Nazlıaka'dan geldi.

"SEDA SAYAN TAM 5 KEZ ARADI"

Twitter'dan yaptığı açıklamada, protestoların işe yaradığını ve programın sponsorunun çekilme kararı aldığını belirten Nazlıaka, Seda Sayan'ın kendisini bugün tam beş kaz aradığını yazdı.

Aylin Nazlıaka şu ifadeleri kullandı;

"KONUŞMAMIZ SAYAN'IN BAĞIRARAK DAVA AÇACAĞINI SÖYLEMESİYLE BİTTİ"

"Seda Sayan'ı çok etkilemiş olmalıyız ki bugün 5 kez beni aramış.Uygun olduğumda "herhalde program için özür dileyecek" düşüncesiyle aradım. O da ne?

"ÇOK KORKTUM"

Sayın vekilim,düşünce olarak size uzak değilim diye başlayan tel görüşmemiz S.Sayan'ın bağırarak dava açacağını söylemesiyle bitti. Birazdan yayına girecek programında da benden bahsedeceğini söyledi. Mecburen izledim! Aney, bana pabuç bırakmayacakmış. Çok korktum:))"

NAZLIAKA: SPONSOR İPTALİNDE ETKİM OLDU

Aylin Nazlıaka, Seda Sayan’ın kendisini araması ve televizyon programında söyledikleri hakkında şu yorumda bulundu: “Kadınları, sponsor olan firmaya elektronik posta göndermeye teşvik ettim. Böylelikle sponsorluk iptalinde etkim oldu. Bizlerin azınlık olduğundan bahsetti, “Siz kimsiniz, siz azınlıksınız” dedi; haklı olmak için çoğunlukta olmak gerekmiyor. Şiddet gören her kadın Sayan kadar şanslı değil. O sıkıntıları yaşayanlarla empati kurmasını ve rayting kaygısıyla kadın cinayetlerini normalleştirenlere prim vermemesini umut ediyorum.”

Seda Sayan'dan Aylin Nazlıaka'ya sert uyarı

İŞTE O TWEETLER

Aylin Nazlıaka: Seda Sayan tehdit etti

Seda Sayan'dan kendini eleştirenlere tepkiAylin Nazlıaka: Seda Sayan tehdit etti

Seda Sayan 2 karısını öldüren Sefer Çalınak'ı konuk ettiAylin Nazlıaka: Seda Sayan tehdit etti