Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba anılıyor

Beşiktaş'a futbolcu, yönetici ve başkan olarak hizmet veren, kazandırdığı başarılarla camianın efsane isimleri arasına giren Süleyman Seba, vefatının 12. yılında anılıyor.

Ensonhaber Ensonhaber
Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba anılıyor
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba, vefatının 12. yıl dönümünde unutulmadı...

Siyah-beyazlılardan yapılan anma paylaşımında, Seba'nın izinde olunduğu vurgulandı.

Beşiktaş'ın paylaşımında, "Seba'nın izinde, Beşiktaş'ın peşindeyiz! Seni hiçbir zaman unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizdesin." ifadelerine yer verildi.

"SENİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ"

Beşiktaş'ın ardından Fenerbahçe'den de Süleyman Seba'nın vefatının yıl dönümüne ilişkin bir mesaj paylaşıldı.

Fenerbahçe paylaşımına, "Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Onursal Başkanı Süleyman Seba’yı, vefatının 12. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz." notunu düştü.

"SEBA'YI SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ"

Süleyman Seba'nın aramızdan ayrılışının 12. yıl dönümünde bir mesaj da Galatasaray'dan geldi.

Galatasaray'ın paylaşımında ise, "Türk futbolunun sembol isimlerinden, Beşiktaş JK Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı, vefatının 12. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz." denildi.

"TÜRK FUTBOLUNUN SEMBOL İSİMLERİNDEN"

Son olarak ise Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş'ın onursal başkanı Süleyman Seba'nın vefatının 12. yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı.

Federasyonun internet sitesinden yayımlanan mesajda şu ifadeler kullanıldı:

“Türk futbolunda unutulmaz izler bırakan, etik değerlere bağlılığı, duruşu ve centilmenliğiyle herkesin sevgisini kazanan, adını Süper Lig'in 2014-2015 sezonuna vermekten onur duyduğumuz, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı vefatının 12. yıl dönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.”