İZMİR TOKİ SONUÇLARI 2023! 8 Mart İzmir TOKİ kurası çekildi mi? İsme göre sonuç 2+1, 3+1...

TOKİ "İlk Evim, İlk Arsam" projesi kapsamında yapılması planlanan 250 bin konut için kollar sıvandı.

Kasım ayında tamamlanan başvuruların ardından kura çekimlerini heyecanla bekleyen vatandaşlar, sıklıkla sorgulama yapıyor.

Birçok ilde gerçekleştirilen kura çekilişlerinin akabinde kura takvimi deprem nedeniyle ertelendi.

TOKİ, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yaşanan büyük yıkımın ardından kura tarihlerinin ertelendiğini duyurdu. Bu kapsamda, "TOKİ arsa kurası ne zaman çekilecek" sorusu gündeme geldi.

Depremin yaraları sarılırken, TOKİ 2023 kura takvimi de güncellendi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kuraların kaldığı yerden devam edeceğini duyurdu.

Yeni takvime göre İzmir kuraları 8 Mart Çarşamba günü başladı ve 14 Mart'ta sona erecek. Bugün yapılan çekiliş ile beraber Merkez ilçesi sonuçları isim listesi belli olacak. Başvuru yapan vatandaşlar, ev sahibi olup olmadığı bilgisine ise TOKİ İzmir kura çekilişi sonuçları ekranı üzerinden erişebilecek.

Bu kapsamda, 8 Mart 2023 TOKİ İzmir kurası başladı mı, saat kaçta? TOKİ İzmir kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? TOKİ kura çekimi nasıl, nereden izlenir? İşte detaylar...

TOKİ İzmir kurası 8 Mart 2023

TOKİ İzmir TOKİ kura çekimi 8 Mart Çarşamba günü başlayacak ve 14 Mart 2023 Salı günü sona erecek.

Konutlar Merkez, Menemen, Güzelbahçe, Urla, Selçuk, Torbalı, Seferihisar, Aliağa, Kemalpaşa, Dikili, Tire, Bergama, Karaburun, Kiraz, Kınık ilçelerinde emekli, engelli, genç kategorilerinde saat 10.00'da başlayan çekiliş ile hak sahiplerini bulacak.

TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

TOKİ kura çekimi Youtube TOKİ resmi sayfası üzerinden canlı olarak yayınlanıyor. TOKİ kura sonuçları ise T.C. kimlik numarası ile sorgulanıyor.

TOKİ kura sonucu sorgulama