Tek damlası kırışıklıkları silip süpürüyor, botoks tarih oluyor…
ensonhaber.com

Ciltte yaşanan türlü sorunlar yaşın ilerlemesiyle de daha belirgin hal alabiliyor. Özellikle orta yaşlardan itibaren sıkça görülmeye başlanan kırışıklık sorunu çoğu kadın için can sıkıcı olabiliyor.

Bu yaşlanma ibarelerinden biri olan en temel belirti kırışıklığı gidermek için ilk akla gelen yöntem ise botokstur.

Şimdilerde de birçok kişinin sıkça yaptırmayı tercih ettiği bu işlem maliyetinin yanı sıra adeta bir bağımlılık hali de alabiliyor.

Hem botoksun maliyetinden kurtaracak hem de bunu doğal yollar ile yapmanızı sağlayacak yöntemler vardır. Bu yöntemler ise doğal yağlardan geçer.

Doğal yağlar içerisindeki bileşenler sayesinde yaşlanma belirtilerini tamamen ortadan kaldırmanıza yardımcı olur. Bu doğal yağlar cildi besler, hücreleri yeniler, cilde elastikiyet kazandırarak daha dolgun görünmesine yardımcı olur.

İşte tek damlasıyla botoksa karşı alternatif olacak bu cilt bakım uygulamasıyla her yaşta genç görünen bir cilde sahip olabilmeniz mümkün.

Tek damlası yetiyor…

Cilt üzerinde olumlu etkiler sunan çeşitli doğal yağlar bulunur. Bu doğal yağlar arasında ise öyle bir tanesi var ki adeta kırışıklığın bir numaralı düşmanı.

Cildin dokusunu iyileştiren ve aynı zamanda cilt bariyerini güçlendiren Jojoba yağı ile cildinizi dış etkenlere karşı daha güçlü hale getirebilmenize yardımcı olur.

Düzenli olarak kullanıldığında jojoba yağı cildin yağ dengesini düzenler. Gözenekleri açar ve sivilce oluşumunun önüne geçer. Ayrıca, Jojoba yağı içeridği bileşenler sayesinde cildi sıkılaştırır ve yaşlanma belirtilerini yok etmek için cildi dolgunlaştırır.