Yasak Elma bugün var mı? 20 Şubat Pazartesi Yasak Elma yayınlanacak mı, yeni bölüm ne zaman?

Ülkemizde meydana gelen asrın felaketi nedeniyle dizilerin yeni bölümlerine ara verilmişti. Dizilerin yeni bölümlerinin yerine deprem özel programları ve haber bültenleri ekranlarda yerini almıştı.

Geçtiğimiz hafta perşembe günü itibariyle kanallar normal yayın hayatına dönmeye başladı. Dizilerin eski bölümleri ve filmler yayınlanmaya başladı. Yeni bir haftaya girilmesiyle birlikte Yasak Elma'nın yeni bölümü araştırılmaya başladı.

Her pazartesi ekranlarında yayınlanan, başrollerinde Eda Ece, Şevval Sami Murat Aygün, Biran Damla Yılmaz gibi başarılı isimlerin yer aldığı Yasak Elma, bu akşam izleyicisiyle buluşacak mı?

severler arama motorlarında, " Yasak Elma bugün var mı? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?" sorularına yanıt arıyor. İşte merak edilenler ve FOX TV yayın akışı...

Yasak Elma bugün var mı?

FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma, yayınlanan TV akışına göre bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Saat 20:00'de ekranlarda yerini alacak. Ancak yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda henüz net bir bilgi gelmedi.

FOX TV yayın akışı

· 07:00 Yalnız Kalpler

· 07:45 İlker Karagöz İle Çalar Saat

· 10:45 Çağla İle Yeni Bir Gün

· 12:45 Taçsız Prenses

· 15:00 Dokuz Oğuz

· 17:15 Yalnız Kalpler

· 19:00 Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber

· 20:00 Yasak Elma

· 22:00 Taçsız Prenses

· 00:00 Dokuz Oğuz