Steven Bauer kimdir

S

Steven Bauer  2 Aralık 1956 yılında doğmuş, Küba'lı sinema ve tiyatro oyuncusudur. 1983 yılında Scarface: The World İs Yours filminde Manny rolüyle ünlenmiştir. Doğum adı Esteban Ernesto Echevarría Samson'dur, Havana'da doğmuştur. Bauer'in anne babası Almanya'dan Yahudi olarak mülteci olmuştur, ve Bauer'ın büyükannesi kısmi italyan kökenli bir Küba'lıdır.Bauer'in annesi 4 Temmuz 1960'da Küba'dan Fidel Castro'nun Devrimi sonrası Miami'ye kaçmıştır.Miami Coral Park lisesi'nden 1974 yılında mezun oldu.

Steven Bauer kimdir

Oyunculuk kariyeri Bauer'in ilk önemli rolü iki dilli sitcom,Qué Pasa olmuştur. Miami'deki Kübalı sürgün bir ailenin genç oğlu olarak rol almıştır, Dizi, 1977 ile 1979 yılları arasında çekilmiştir.

SCARFACE İLK ÖNEMLİ FİLMİDİR

İlk önemli filmi 1983 yılında çekilen Scarface filmidir. Bauer'in en son çektiği filmi 2012 yılında "Werewolf: The Beast Among Us" filmi olmuştur ve bu filmde Hunter rolünü oynamıştır.

Steven Bauer kimdirSteven Bauer, yıllar önce Melanie Griffith ile evliydi. Çiftin bir oğlu var. 4 kez evlenen Bauer'in ikinci eşinden de bir çocuğu bulunuyor