Bülent Arınç'tan Gökçek'e ağır sözler

bülent arınç

Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdiği için kendisine istifa çağrısı yapan Melih Gökçek'e çok ağır bir cevap verdi;

GÖKÇEK'E TERBİYESİZ DEDİ

Gökçek, benimle ilgili bazı tweetler atmış, sonunda da biz seni istemiyoruz, istifa et demiş. Bu terbiyesizce bir açıklamadır." Muhatap almayın, Gökçek kim siz kim" diyenler oldu.

Bülent Arınç'tan Gökçek'e ağır sözler İZLE

HAYSİYETLİ BİR İNSAN DEĞİL

Şu anda hükümet sözcüsüyüm, benim görevden alınmamı isteyecek kadar haysiyetli bir insan değildir. Ben bugüne kadar bu koltuğa zamkla yapışmış bir insan değilim. Onun istediği noktaya ben çoktan gelmişimdir.

GÖKÇEK'E DEĞİL EŞİNE SAYGIM VAR

Gökçek, görevden ayrılmamı isteyecek pozisyonda değil. Gökçek'e değil ama eşine saygım var. Gökçek hakkında bir şey konuşursam Nevin hanımefendiyi üzmüş olacağım.

SEÇİMDEN SONRA KONUŞMAK İSTERİM

O nedenle Gökçek'le ilgili 100 konuyu seçimden sonra konuşmak isterim. Ama AK Parti'yi yıpratacak bir işin içinde olmam. Benim aleyhimde konuşacak herkesi biliyorum. Kimin nerede havlayacağını biliyoruz. Kimlerin cumartesi ve pazar yaptığım konuşmaları nasıl çarpıtacağını biliriz.

BEN KİMSENİN ÇANTASINI TAŞIMADIM

Benim konuşmalarımda en ufak bir saygısızlık, polemik göremezsiniz. Benim adım bülent Arınç, söylediğim sözler ortadadır. Hiç kimse arkasında bir şey aramasın. Ben cam gibi bir adamım. Kimsenin adamı değilim, kimsenin çantasını taşımadım. İki ay sonra başım dik, alnım açık olarak gezeceğim. Kendisine sayın bile demiyorum.

AHMET HAKAN ONDAN DAHA HAYSİYETLİ

Ahmet Hakan denen kişi benimle ilgili bir yazı yazmış, onu kendisine delil olarak kabul ediyor. Son geldiği noktayı çok eleştirmiş bir insanım. Ama biliyorum ki sayın Hakan, Gökçek'ten çok daha haysiyetlidir, çok daha namusludur.

PARALEL YAPININ KUCAĞINA OTURMUŞTU

Belediye Başkanlığı adaylığında ve oy isterken bu yapının kucağında oturmuştur, zengin iş adamlarına okullar yaptırmıştır. 30 Mart seçimlerine kadar bu paralel yapıyla ilgili tek kötü kelime çıkmadı. Kazandıktan sonra birilerine yaranmak için onlarla mücadele ediyor gibi gözükmektedir.