Bursa'da makas terörü: Otomobile çarpıp kaçtı
Osmangazi ilçesinde yoğun trafikte lüks otomobiliyle tehlikeli şekilde makas atarak ilerleyen sürücü, aynı yönde seyreden bir araca çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı.
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde dün akşam saatlerinde, lüks otomobilin sürücüsü yoğun trafikte araçların arasından hızla geçebilmek için art arda şerit değiştirerek tehlikeli şekilde ilerlemeye başladı.
Diğer sürücülerin güvenliğini hiçe sayan sürücünün yaptığı riskli manevralar, trafikte kısa süreli panik yaşanmasına neden oldu.
ÖNÜNDEKİ ARACA ÇARPTI, DURMADAN UZAKLAŞTI
Tehlikeli seyir sırasında direksiyon hakimiyetini kaybeden lüks otomobil, aynı istikamette ilerleyen başka bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta maddi hasar oluşurken, kazaya neden olan sürücü olay yerinde durmak yerine hızlanarak bölgeden uzaklaştı.
Kazaya karışan diğer araç sürücüsü ise yaşananların ardından durumu polis ekiplerine bildirdi.

KAZA ANI CEP TELEFONU KAMERASINDA
Yaşanan kaza ve öncesindeki tehlikeli sürüş, arkadan gelen başka bir aracın sürücüsü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Görüntülerde lüks otomobilin yoğun trafikte art arda makas atarak ilerlediği, ardından önündeki araca çarptığı ve hiç durmadan yoluna devam ettiği anlar açık şekilde yer aldı.
Kazanın ardından polis ekipleri, görüntüleri incelemeye alarak kaçan sürücünün kimliğinin ve kullandığı aracın plakasının belirlenmesi için çalışma başlattı.

