Çift arka kameralı iPhone XR 2019 görüntülendi
ensonhaber.com

Geçtiğimiz yıl tanıtılan iPhone X serisinin daha ucuz bir modeli olarak piyasaya çıkan iPhone XR, oldukça iyi satış rakamlarına ulaşmıştı. Telefonun başarısını göz ardı etmeyen Apple, bu yıl iPhone XR'ın yeni bir modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Güvenilir sızıntılar  yapmasıyla bilinen OnLeaks, iPhone XR 2019 hakkında yeni bilgiler paylaştı. Telefonun mavi, sarı, kırmızı ve beyaz olmak üzere 4 farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürüleceğini belirten OnLeaks, ayrıca iPhone XR 2019 modelinin çift arka kameraya sahip olacağını açıkladı.

iPhone XR 2019'un 3 boyutlu tasarım görüntüleri VİDEO

ÇİFT ARKA KAMERAYA SAHİP OLACAK

Telefonun ön yüzeyine baktığımızda, pek değişen bir şeyin olmadığını görebiliyoruz. iPhone XR'ın 6,1 inçlik ekranı ve çentiği yine olduğu gibi duruyor. Ancak telefonun arka tarafında Apple bu sefer farklı bir tasarım tercih etmiş. Kare çerçevenin içerisine yerleştirilen çift arka kamera, telefonu geçen yıl tanıtılan modelinden ayırıyor. Kameraların hemen yan tarafında ise LED flaş ışığı bulunuyor.

iphone xr

YENİ İŞLEMCİ İLE BİRLİKTE GELECEK

iPhone XR 2019'un, 150.9 x 76 x 8.3 milimetre ölçülerinde piyasaya çıkması bekleniyor. Telefon ayrıca, A13 Biyonik olarak adlandırılan Apple'ın yeni nesil işlemcisinden güç alacak.  Telefonun batarya kapasitesi hakkında henüz bir bilgi ortaya çıkmasa da bataryanın 18W hızlı şarj destekli olacağı biliniyor.

iphone xr

iphone xr

iphone xr

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji