Diyarbakır’da video oyun salonuna silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı

Kayapınar ilçesinde otomobille gelen 2 kişinin video oyun salonuna düzenlediği silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı. Saldırıda 2 otomobil ve 1 kamyonet de kurşun isabet etti.

Ensonhaber / DHA
Diyarbakır’da video oyun salonuna silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Diyarbakır’da gece saatlerinde Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi 470’inci Sokak’ta otomobille sokağa gelen kimliği belirsiz 2 kişi, video oyun salonuna tabancalarla ateş açtı.

KURŞUN YAĞMURUNDA 3 KİŞİ YARALANDI

Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan 2 kişi vücutlarına isabet eden kurşunlarla, 1 kişi ise oyun salonunun bitişiğindeki büfenin camının kırılması sonucu yaralandı.

Şüpheliler kaçarken, ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Saldırıda ayrıca çevrede bulunan 2 otomobil ile 1 kamyonete de kurşun isabet etti. Polis ekiplerinin olay yerine yaptıkları incelemede de çok sayıda tabanca kovanı bulundu.

Şüphelilerin yakalamak için harekete geçen polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)