ABD'deki taksi firması aşı olanları araçlarına almıyor
ensonhaber.com

ABD'de koronavirüs vakalarının hızlı artışı gündemi meşgul ederken, bir taksi şirketinin yaptığı açıklama yeni bir gündem oluşturdu.

Aşılamaların devam ettiği ABD'de bir taksi şirketinin sahibi Charlie Bullington, aşı olanları ve maske takanları arabalarına almayacağını söyledi.

ABD'deki taksi firması aşı olanları araçlarına almıyor

"MASKE KULLANIMINA İZİN VERMİYORUZ"

Aşılara karşı olduğunu belirten Bullington, “Araçlarımızda maske kullanımına izin vermiyoruz. Ayrıca katiyen aşılara karşıyız ve aşı yapan insanların otomobillerimizde bulunmasını istemiyoruz” dedi.

Bulunduğu eyaletin aşılamada az orana sahip olmasına sevinen Bullington, "Missouri'nin ABD'nin en düşük aşılama oranına sahip ilk üç eyaletten biri. Bu yüzden tüm Missouri halkıyla buna karşı durdukları için gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

ABD'deki taksi firması aşı olanları araçlarına almıyor

BAZI MÜŞTERİLER, FİRMAYI ŞİKAYET ETTİ

Daha önce ABD’de Uber ve Lyft servislerinin, aşılama merkezlerine kadar seyahatler ve geri dönüşler için ücret almayacaklarını duyurmuşlardı. programın, Beyaz Saray ile ortaklık kapsamında uygulandığı, ABD idaresinin bu şirketlere yaklaşık 80 bin aşılama merkezinin bilgilerini verdiği kaydedilmişti.

Edinilen bilgilere göre bazı müşteriler, şirketten aldıkları maskeleme karşıtı mesajlar hakkında şikayette bulundular.