- Haberler
- Dünya Haberleri
- Pence: Dünyadan izole ederiz
Pence: Dünyadan izole ederiz
Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkan Yardımcısı Mike Pence, Maduro'yu destekleyen ülkeleri tehdit etti.
- Haber Merkezi
- 26.02.2019 - 13:04

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkan Yardımcısı Mike Pence, Kolombiya'da düzenlenen Lima Grubu toplantısında, muhalif lider Juan Guaido'yla da bir araya geldi.
"MADURO'YU DESTEKLERSENİZ İZOLE EDERİZ"
Lima Grubu için toplantılar bugün de devam etti. Pence, Venezuela Devlet Başkanı Maduro'yu destekleyen ülkeleri, adeta dünyadan izole etmekle tehdit etti.
"CEZASIZ KALMAYACAK"
Ayrıca Pence; ABD Başkanı Trump'ın, Guaido'yu desteklediğini ve hatta ülkeye girmesi istenen yardımların da engellendiğini belirterek, "İnsanı yardımları engelleyenler cezasız kalmayacak." dedi. Pence'in bu açıklamaları yaptırım kararlarını da beraberinde getireceği sinyalini verdi.