Dünyanın ilk akıllı valizi 2015'te satışa çıkacak İZLE

VALİZ

Üzerinde birçok teknolojiyi barındıran akıllı valiz,uzaktan kontrol edilebilen yapısı sayesinde kullanıcılara güvenli yolculuklar sunacak.

ANDROİD ve İOS UYUMLU

Akıllı valiz, Android ve iOS üzerinde bulunan uygulaması sayesinde akıllı telefon aracılığıyla kilitlenebiliyor ve açılabiliyor. Ayrıca tutma kolunu çektiğinizde bavulun ağırlığını öğrenebiliyorsunuz. Üzerinde bulunan GPS sayesinde ise gezdiğiniz yerlerin detayları telefon üzerinden görülebiliyor.

Dünyanın ilk akıllı valizi 2015'te satışa çıkacak İZLE

Dünyanın ilk akıllı valizi Bluesmart İZLE

KENDİNİ KİLİTLİYOR

Güvenli yapısıyla dikkat çeken valizden çok fazla uzaklaştığınız zaman valiz kendini kilitleyerek kötü niyetli kişilerin eline geçmesini engelliyor. Bunun yanı sıra valizin bulunduğu konum da uygulamaya gelen bildirimler aracılığıyla takip edilebiliyor.

AKILLI TELEFONLARINIZA 6 KEZ  SARJ İMKANI

Uzun yolculuklarda şarjı biten ve sizleri yarı yolda bırakan akıllı telefonlarınızı 6 kereye kadar şarj edebilen akıllı bavul ayrıca laptop ve tablet bilgisayarlar için özel bölümlere sahip olmasıyla birlikte elektronik cihazların taşınmasını daha da kolaylaştırıyor.

AĞUSTOS 2015'TE

265 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkan bu akıllı valize sahip olmak için 2015′in Ağustos ayına kadar beklemek gerekiyor.

Dünyanın ilk akıllı valizi 2015'te satışa çıkacak İZLE