Ekonomi ve hukukta reform toplantıları MÜSİAD ile devam ediyor
AA

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, geçen hafta TÜSİAD ve TOBB ile yaptıkları görüşmelerin ardından, iş dünyası görüşmeleri kapsamında bugün de Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) yönetimiyle bir araya geldi.

TÜRK EKONOMİSİNDE YENİ BİR SAYFA AÇILIYOR

Bakanlar ve sivil toplum örgütlerinin buluşmalarının amacı karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, Türkiye ekonomisinin içinde bulunduğu şartları değerlendirmek ve sorunları doğru tespit ederek en akılcı çözüm yollarını saptamak olarak ortaya kondu. Tüm toplantıların sonucunda hedefe giden gerçekçi adımların atılması bekleniyor.

Ekonomi ve hukukta reform toplantıları MÜSİAD ile devam ediyor ViDEO

Reform toplantıları MÜSİAD ile sürüyor

TOPLANTI HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI YERLEŞKESİNDE

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün iş dünyasıyla görüşmelerinin üçüncüsü, MÜSİAD yönetimiyle, Hazine ve Maliye Bakanlığı yerleşkesinde başladı.

Toplantıya, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri, Hazine ve Maliye ile Adalet bakanlıkları bürokratları katıldı.

Reform toplantıları MÜSİAD ile sürüyor

TOPLANTI DEVAM EDİYOR

Basına kapalı olarak devam eden toplantıda, MÜSİAD tarafından dernek üyelerinin beklenti ve önerileriyle oluşturulan rapor sunuldu.

Reform toplantıları MÜSİAD ile sürüyor

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)