Murat Ülker: Ülker hiçbir zaman muhafazakar olmadı

Ülker'in patronu Murat Ülker "Biz hiçbir zaman iş yapış şekillerinde muhafazakar olmadık"

Murat Ülker: Ülker hiçbir zaman muhafazakar olmadı

Muhafazakar gelenekten gelenlerin yakından tanıdığı Yıldız Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, iş hayatında hiçbir zaman muhafazakar olmadıklarını söyledi.

Hürriyet'ten Sefer Levent'e konuşan Ülker, Türkiye'de muhafazakar işadamı diye bir kavram olduğunu ve kendilerinin bu kavramın dışında kaldığını belirtti.

50 BİN DOLARLIK KİLO VERME İDDİASI

İki yıldır yaptığı diyetle fazla kilolarından kurtulan Murat Ülker bu konuda iddiaya da girmiş. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Jim Zaza ve İngiltere'den ortak arkadaşlarıyla girdikleri iddiayı anlatan Murat Ülker "Yıl sonuna kadar 90 kilonun altında kalmamız gerekiyor. Kim 90 kiloyu geçerse diğer iki kişiye 50'şer bin dolar ödeyecek” dedi. 85 kiloya indiğini belirten Murat Ülker, ‘kaç kilo fazlanız vardı' diye sorduğumuzda “30 yıldır evliyim. Her yıla 1 kiloydu" yanıtını verdi.