PayFix dijital cüzdan yanınızda!
ensonhaber.com

Payfix Dijital Cüzdan Nasıl Kullanılır?

Payfix dijital cüzdan özellikleri oldukça kapsayıcı hizmetleri barındıran bir sisteme yer verir. Bu cüzdan herkesin kullanabileceği bir altyapıya sahiptir. Kapsayıcı yapısı nedeni ile kullanımı da oldukça basit tutulmuştur. Telefona kolayca yüklenerek kullanıma hazır hale getirilir. Bu süreçte tek ihtiyaç aktif bir internet bağlantısının sağlanmasıdır. Telefona mobil uygulama olarak indirilen Payfix sanal cüzdan her yerde güvenle kullanılabilir. Günümüzde teknolojinin ilerlemesine bağlı olarak yaşanan gelişmeler temassız ödeme sisteminde ilerleme kaydedilmesini sağlamıştır. Bu durum üzerinde yaşanan korona virüsü salgının da etkisi büyüktür.

Payfix Dijital Cüzdan Nereden Yönetilir?

Payfix dijital cüzdan yönetimi için öncelikle telefona uygulamanın indirilmesi gerekir. IOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda indirmek için Apple Store’nin kullanılması istenir. Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar ise Google Play Store’yi kullanarak dijital cüzdanı edinebilir. Dijital cüzdanın yönetimi bu uygulama üzerinden gerçekleştirilmektedir. Hesaba para aktarma, para transferi, para çekme ve yükleme gibi tüm işlemler ve işlem özetleri için mobil uygulamanın kullanılması gerekir, web adresi üzerindende işlemlerinizi yapabilirsiniz.

PayFix dijital cüzdan yanınızda!

Payfix Dijital Cüzdana Para Nasıl Aktarılır?

Payfix dijital cüzdana para aktarmak için havale yapılması gerekir. Kişinin aktif olarak kullandığı banka hesabı üzerinden havale yapması istenir. Cüzdana para aktarmak için kullanılan havale yönteminde tüm yönlendirme sistemi oldukça basit bir kullanıma sahiptir. Cüzdanı kullanan kişiler banka hesaplarından kolayca para transferi yapabilir. Havale ile yapılan para transferi işlemlerinden masraf tahsil edilmemektedir.

Payfix Dijital Cüzdan Para Transferi Yapılır Mı?

Payfix dijital cüzdan ile para aktarmak yapılmasına izin verilen işlemler arasında yer alır. Dijital cüzdan ile kişiler istedikleri hesaba kolayca para aktarabilirler. Bu para aktarma işleminden ücret talep etmektedir. Kesintisi yapılan bu pay yüzde 5’lik bir dilimden oluşur. Payfix, dijital cüzdan özelliği ile para aktarmak isteyen kişilerin göndereceği tutarın yüzde 5’i kendisine aktarılır. Bu işlem ücreti haricinde herhangi bir para talep etmemektedir. Güvenli Para transferi anında gerçekleşen bir işlemdir ve kişilerin beklemesine gerek kalmaz.  Dilerseniz yurt dışı dilerseniz yurt içi para gönderme bağlantısındanda yapabilirsiniz  https://www.payfix.com.tr/sayfa/yurt-ici-para-transferi.html

Payfix Para Transfer Ücreti Ne Kadar?

Payfix para transfer ücreti gönderilen tutarın yüzde 5’i olarak belirlenmiştir. Para transfer ücreti gönderilen tutardan kesilmez. Gönderilmek istenen miktarda bir değişiklik olmadan para transferi tamamlanır. Yüzde 5’lik pay ise kişinin hesabından çekilir. Bu neden ile işlemin tamamlanabilmesi için yüzde 5’lik payın da düşürülerek dijital cüzdana para aktarılması gerekir. Para transferi yaparken bir başka Payfix hesabına transfer yapılmasını ister. Sanal cüzdan kullanan kişilerin bu tür kurallara dikkat etmesi gerekir.

Payfix Dijital Cüzdan ile Her Yerde İşlem Yapılır Mı?

Payfix kesintisiz işlem yapılmasına izin veren bir sisteme sahiptir. Her yerde işlem yapılabilmesi için işlem yapılan alanın dijital cüzdana izin vermesi gerekir. Dijital cüzdan uygulaması günümüzde birçok yer tarafından kullanılmaya başlanmıştır. Bu neden ile de dijital cüzdan kullanımında genel bir sınırlama bulunmaz. Çevrim içi Alışverişlerde de kullanılabilen bir altyapıya sahiptir.

Payfix Dijital Cüzdan ile Fatura Ödenir Mi?

Payfix ile fatura ödemek mümkündür. Cüzdan ile elektrik, su, doğal gaz, telefon ve internet gibi faturaların ödenmesine izin verilir. Fatura ödemesinde fatura ödenecek olan kuruma bağlı olarak minimum 4 Türk lirası kesinti yapmaktadır. Dijital cüzdan ile faturalarını ödemek isteyen kişiler kolay ve hızlı işlem yapabilir. Fatura ödemek için öncelikle hangi faturanın ödeneceği seçilmeli ve ardından fatura türüne göre kurum seçilmesi gerekir. Kurum seçildikten sonra fatura ödeme sayfasına gidilir ve ilgili tutara göre ödeme yapılır.

Payfix Dijital Cüzdanı Kimler Kullanabilir?

Payfix dijital cüzdan kullanıcıları akıllı telefon kullanan ve bunun yanı sıra dijital bankacılık kanallarına hâkim kişilerdir. Cüzdan kullanıcıları herhangi bir kural veya prosedür ile sınırlandırılmamıştır. Akıllı cihaz üzerinden kullanıldığı için kullanıcıların mobil uygulamayı yükleyebilecekler bir cihazlarının olması önemli bir unsurdur. Dijital cüzdanı kullanmak ve hesaba para aktarmak için kişinin bir de banka hesabının olması gerekir.

Payfix Cüzdanları Hafta Sonu Kullanılır Mı?

Payfix işlem gün ve saatleri için herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır. Cüzdan istenilen her gün kullanılabilir. Gün kısıtlaması olmadığı gibi saat sınırlaması da bulunmamaktadır. Cüzdanı kullanan kişiler günün her saatinde sorunsuz ve kesintisiz işlem yapma özgürlüğüne sahiptir. 7 gün 24 saat boyunca işlem yapılmasına izin verilmektedir.

Payfix Dijital Cüzdan Güvenilir Mi?

Payfix güvenli mi sorusu birçok kullanıcı tarafından merak edilen bir konudur. Payfix gibi dijital cüzdan uygulamaları dünyada yeni gelişmekte olan bir sistemdir. Bu neden ile ilk kez kullanacak olan kişiler genellikle tereddüt ederler. Bu tereddüdün sebebi ise sistemin yeni nesil teknolojiler kullanılarak yapılmış olmasından kaynaklıdır. Dijital cüzdan sistemi güvenilir bir sistemdir ve 7/24 müşteri hizmetlerine bağlanmak mümkündür. Sanal cüzdan ile ilgili her soru ve sorun için canlı desteğe bağlanılabilir.

Daha fazlası için payfix.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

PayFix dijital cüzdan yanınızda!