İmamoğlu'nun musakka mı antrikot mu videosunun arka planı
ensonhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mesaisinin ilk gününde çalışanlarla tanıştı.

MUSAKKA MI ANTİKOT MU

Bu sırada İmamoğlu'nun "Yemekte ne vardı bugün?" sorusu üzerine çalışanlar,"Musakka vardı, sizin için de antrikot" yanıtını verdi.

Ekrem İmamoğlu ise, "Olmaz, yanlış. Birine musakka, birine antrikot olmaz. Bir dahakine aynısı olacak." diye talimat verdi.

KURGU MU

Bu görüntülerin paylaşılması üzerine, yaşananların kurgu olduğu iddia edildi.

BEYLİKDÜZÜ'NDEN TRANSFER Mİ?

Öyle ki; görüntüde yer alanları,n Beylikdüzü Belediyesi'nden İBB'ye getirildiği ve Ekrem İmamoğlu ile bile bile böyle bir diyaloğa girildiği söyleniyordu.

Tartışmalar devam ederken Habertürk spikeri Mehmet Akif Ersoy, görüntülerin gerçek olduğunu söyleyerek tartışmalara noktayı koydu.

Ersoy'un aktardığı bilgilere göre; görüntülerde yer alan ve İmamoğlu'na cevap veren kişi, İBB'nin çalışanı. Arka tarafta duran çalışan ise Beylikdüzü Belediyesi'nin eski çalışanı.

Mehmet Akif Ersoy, görüntülerle ilgili şunları söyledi: "İBB Özel Kalem'de çalışan bir arkadaşım gönderdi bana bilgileri. İsmini de gönderdi. Soruyu sorduğu kişi, İBB'de özel kalemin mutfağında çalışan bir arkadaş. Yanındaki diğer çalışan Beylikdüzü Belediyesi'nin Özel Kalem mutfağında çalışan arkadaş. İmamoğlu'nun soru sorduğu ve cevap aldığı kişi İBB çalışanı. Menüyü de gönderdiler. Özel Kalem'de misafirlere de antrikot veriliyormuş."

Ekrem İmamoğlu'nun menü talimatı kurgu değil gerçek VİDEO

İmamoğlu'nun musakka mı antrikot mu videosunun arka planı

İmamoğlu'nun musakka mı antrikot mu videosunun arka planı