Energizer, 26 yeni akıllı telefon tanıtacak
ensonhaber.com

Pil markası Energizer, 25 Şubat'ta Barselona'da gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde şov yapmaya hazırlanıyor. Şirket, etkinlikte 26 adet akıllı telefon tanıtacağını açıkladı.

Aralarında katlanabilir bir telefon ve 18.000mAh batarya kapasite sahip diğer bir telefon olmak üzere toplamda 26 adet akıllı telefon tanıtacak olan Energizer, şimdiden birçok akıllı telefon kullanıcısını heyecanlandırmış durumda.

energizer

Tanıtacağı 26 adet akıllı telefonu Hardcase, Power Max, Energy ve Ultimate olmak üzere 4 farklı kategoriye ayıran şirket, böylelikle telefonları birbirinden ayıracak. Her ne kadar bu telefonları görmek için şubat ayının sonuna kadar beklememiz gerekse de bazı telefonlar şimdiden sızdırıldı.

Energizer Ultimate U620S Pop modeli 6,2 inç büyüklüğünde Full HD+ bir ekranla ve Hello P70 yonga seti ile birlikte gelecek. Ayrıca telefonda 6GB RAM ve 128 GB depolama alanı bulunacak. 16 MP + 5 MP + 2 MP olmak üzere 3 arka kamera ile karşımıza çıkacak olan telefonda 3200mAh batarya bulunacak.

energizer

Serinin en büyük telefonu olacak Ultimate U650S ise 6,5 inç büyüklüğünde HD+ ekranla karşımıza çıkacak. 16 MP + 2 MP çift kamera içerecek telefonda 4GB RAM ve 128 GB depolama alanı bulunacak.

KATLANABİLİR BİR MODEL DE OLACAK

26 adet telefonun arasında bir de katlanabilir bir model olacak, ancak bu telefonla ilgili şimdilik hiçbir bilgi bulunmuyor. Şirketin yüksek kapasiteye sahip batarya içeren telefonu hakkında da henüz bir bilgi bulunmuyor. Bütün telefonlar hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için 25 Şubat'a kadar beklememiz gerekecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji