Eski futbolcunun eşi Yeraltı kadrosunda: Bozo’nun geçmişteki sevgilisi geliyor

İsmail Hacıoğlu ve Azra Aksu’nun kadrosuna katıldığı "Yeraltı" dizisinde Bozo’nun eski sevgilisini oynayacak oyuncu netleşti. Ünlü oyuncu yeni sezonda Medyapım imzalı projeye dahil oluyor.

Ensonhaber Ensonhaber
Eski futbolcunun eşi Yeraltı kadrosunda: Bozo’nun geçmişteki sevgilisi geliyor
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Eylül ayında sete çıkmaya hazırlanan "Yeraltı" dizisinde yeni sezon öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Kadrosuna kattığı iddialı isimlerle adından söz ettiren iddialı yapım, izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir sürprizle gündeme geldi.

Dizide Uraz Kaygılaroğlu’nun hayat verdiği fenomen karakter Bozo’nun geçmişinden gelecek olan eski sevgilisi karakteri için bir süredir oyuncu arayışı sürüyordu.

Aranan yeni kadın oyuncu bulundu

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, merakla beklenen bu role başarılı oyuncu Şükran Ovalı hayat verecek.

Yeni sezonda nefes kesen olaylar yaşanacak

Birinci sezona kıyasla çok daha tempolu ve heyecanlı bir hikayeyle dönmeye hazırlanan Medyapım imzalı dizide, Şükran Ovalı’nın gelişiyle birlikte aksiyon ve dram dozu iyice artacak.

Eylül ayında çekimleri başlayacak olan "Yeraltı", yeni sezonda art arda yaşanacak nefes kesen olaylarla ekranlara damga vurmaya hazırlanıyor.