Futbolda bir bu olmamıştı! Rakip tribünün altına uzaktan kumandalı bomba yerleştirildi

Macaristan Ligi'nde oynanan Ferencvaros-Ujpest maçında Ferencvaros taraftarları, rakip tribüne uzaktan kumandalı bir sis bombası yerleştirdi. Olayın görüntüleri sosyal medyada viral oldu.

Haber Merkezi Haber Merkezi
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Macaristan Ligi'nin 4. haftasında Ferencvaros, Ujpest'i konuk ettiği maçta olay yaratan bir gelişme yaşandı.

Ferencvaros taraftarları, deplasman tribününe maç öncesinde uzaktan kumandalı bir sis bombası yerleştirerek, maç sırasında bombayı patlattı.

Bu anlar sosyal medyada hızla yayılarak tepki topladı. Olayın ardından Ferencvaros, son dakikada Tosin Kehinde'nin attığı golle maçı 1-0 kazanmayı başardı.

FERENCVAROS KAZANDI

Maçta 90+12. dakikada bir oyuncusunun kırmızı kart görmesine rağmen galibiyeti koruyan Ferencvaros, sezona 3'te 3 ile başladı. Rakip Ujpest ise 3 puanda kaldı.

Kaynak: Ensonhaber Haber Merkezi