Gaziantep'te gıda denetimi: Bozulmuş 2 kamyon cips ve şekerleme ele geçirildi

Kentte, zabıta ekiplerince bir gıda işletmesine yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş, değiştirilmiş ve bozulmuş cips ile yumuşak şekerleme ele geçirilirken işletmeye cezai işlem uygulandı.

Ensonhaber / İHA
Gaziantep'te gıda denetimi: Bozulmuş 2 kamyon cips ve şekerleme ele geçirildi
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Vatandaşların sağlığını tehdit eden yapılara karşı sıkı mücadele sürdürülüyor.

Gaziantep'te Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla gıda denetimi yapıldı.

2 KAMYON BOZUK CİPS VE ŞEKERLEMEYE EL KONULDU

Kentte bir gıda işletmesine yönelik denetimlerde, son kullanma tarihinin değiştirildiği, gerçeğe aykırı tarih basıldığı ve bozulduğu tespit edilen çok miktarda cips ile yumuşak şekerleme ele geçirildi.

Denetim sonucunda gıda işletmesine cezai işlem uygulanırken ele geçirilen yaklaşık 2 kamyon dolusu bozuk, tarihi değiştirilmiş ve tarihi geçmiş ürüne el konuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)