Gaziantep'te sobadan zehirlenen kadın 47 gün sonra yaşamını yitirdi
Yavuzeli ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Suzan Dağdelen'den 47 gün sonra acı haber geldi. 49 yaşındaki kadın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde acı ölüm...
Evinde hareketsiz halde bulunan Suzan Dağdelen’i fark eden yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
SOBADAN SIZAN GAZDAN ZEHİRLENDİ
Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde 2 çocuk annesi Suzan Dağdelen’in sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlendi.
47 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞINI KAZANAMADI
İlk olarak Yavuzeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Dağdelen, daha sonra Gaziantep Şehir Hastanesi’ne sevk edilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.
Yaklaşık 47 gündür yaşam mücadelesi veren Suzan Dağdelen, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
DEFNEDİLDİ
Dağdelen’in cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerin ardından yakınları tarafından teslim alınarak defnedildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
