Gülben Ergen ve Erhan Çelik evlenecek iddiası

Gülben Ergen ve Erhan Çelik evlenecek iddiası

Şarkıcı Gülben Ergen, 3 oğlunun babası Mustafa Erdoğan ile 7 yıllık evliliğin ardından Nisan 2012'de boşanmıştı. Gülben Ergen şuana kadar, hakkında çıkan tüm aşk dedikodularını yalanladı. Bu isimler arasında evli ve bir çocuk babası olan Show TV Haber Daire Başkanı, Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çelik de yer alıyor.

Geçtiğimiz yaz aşk yaşadıkları konuşulan ünlü sanatçı ile Çelik, bu dedikoduları kesin bir dille yalanladı. O günden sonra ikili hakkında ne bir dedikodu çıktı; ne de Ergen ile Erhan Çelik yan yana geldi. Fakat ikili, 17 Mayıs Cumartesi sabahı saat 07.00'de baş başa kahvaltı ederken görüldü.

EVLİLİK İDDİASI

Posta gazetesi son olarak bomba bir iddiayı gündeme taşıdı. Geçtiğimiz yazdan bu yana 17 Mayıs'ta İstanbul'da ilk kez görülen sevgililerin Nisan'da birlikte Umre'ye gittiği de belirtiliyor. Son iddiaysa şu; Gülben Ergen (41) ile Erhan Çelik (36) yakında evlenecek.

"CAHİLSİN" TARTIŞMASI

2010 yılında Erhan Çelik'in Gülben Ergen'e Twitter üzerinden "cahil" demesi magazin gündeminde yer edinmişti. İşte Erhan Çelik'in o sözleri;

Gülben Ergen ve Erhan Çelik evlenecek iddiası