18 Ocak Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı mı? İşte 18 Ocak Çarşamba Şans Topu çekiliş sonuçları!

Şans Topu çekilişi sonuçları vatandaşlar tarafından yakından merak edilip araştırılırken, büyük çekiliş için geri sayım devam ediyor. Bir önceki çekiliş Pazar günü gerçekleştirilmişti. 18 Ocak gününde, haftanın son Şans Topu çekilişi ise bu akşam yapılacak. Peki 18 Ocak Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı mı?

18 Ocak Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı mı?

Şans oyunu severler tarafından ilgiyle takip edilmekte olan ve haftanın 2 günü gerçekleşen 18 Ocak Şans Topu çekilişi bu akşam yapılacak. Bir önceki çekiliş Pazar günü yapılmıştı. Bugün 18 Ocak tarihli çekilişin şanslı numaraları ise saat 20:00'dan sonra belli olacak. Sonuçların açıklanmasının ardından Milli Piyango'nun resmi sitesi üzerinden ilan edilecek. Yapılan son çekiliş sonucu şanslı numaralar 13,18,25,30,31,10 olmuştu.

18 Ocak Şans Topu çekilişi sonuçları detaylarına aşağıdaki link üzerinden sonuçlara erişim sağlayabilirsiniz.

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN!

Şans Topu nasıl oynanır?

Milli Piyango Şans Topu oyununda bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara yer almaktadır. 34 numara arasından 5 tanesi, 14 numara arasından ise 1 tanesi işaretlenmektedir. Sevilen oyunda bir ya da birden fazla kolon da oynanabilmekte. Tek kolon ücreti de 2 TL'dir.