Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesi ile mesaj yayınladı. Erdoğan mesajında, "İstihdamın artması için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesi ile mesaj yayınladı.

"Alın teri dökerek çalışırken ülkemizi de büyüten işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum." ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajına şu sözler ile devam etti:

"İnsanımızın geleceğe güvenle ve umutla bakabilmesinin bir veçhesinin de emek konusunda adaletin tesis edilmesi olduğunun bilinciyle, bugüne kadar uyguladığımız iktisadi kalkınma politikalarımızın her safhasında insan odaklı hareket ederek, işçilerimizin haklarını ve menfaatlerini gözetme gayretinde olduk."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı

"ADİL ÇALIŞMA ORTAMI OLUŞTURMADA ÖNEMLİ ADIMLAR ATTIK"

"Bütün çalışanlarımızın şartlarını iyileştirme, hak ettikleri en iyi ücreti almalarını sağlama ve adil bir çalışma ortamı oluşturma noktasında çok önemli adımlar attık, atmaya da devam ediyoruz."

"SALGINDAN EN AZ ETKİLENMESİ İÇİN BÜYÜK ÇABA HARCADIK"

"Tüm dünyayı etkileyen ve çalışma hayatında yeni düzenlemeleri zorunlu kılan koronavirüs salgınından işçi kardeşlerimizin en az şekilde etkilenmesi için de büyük çaba harcadık."

"BİRÇOK TEDBİR VE DESTEĞİ HAYATA GEÇİRDİK"

"Salgının ekonomik ve sosyal yaşama etkilerinin azaltılması için uygulamaya aldığımız düzenlemeler kapsamında işçilerimizin istihdamlarının devamını sağlayacak, haklarını koruyacak birçok tedbir ve desteği hayata geçirdik."

"ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ"

"Büyüyen ve güçlenen Türkiye’mizde her bir vatandaşımızın refah seviyesinin yükselmesi, istihdamın artması için çalışmaya devam edeceğiz.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün, ücretten sosyal haklara kadar bütün alanlarda işçilerimiz için iyileştirmelere vesile olmasını temenni ediyorum."