Adana'da, FETÖ’nün mahrem yapılanmasına operasyon
İHA

Adana’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)/ Paralel Devlet Yapılanması (PDY) ile mücadeleye yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor.

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, örgütün mahrem eylem ve faaliyetlerinin tespit ve deşifre edilmesine yönelik çalışmalarının kapsamında 1’i aktif 3 öğretmen, 3 kapatılan FETÖ okulu öğretmeni, 1 ihraç doktor, 1 eski askeri öğrenci ve 2 özel sektör çalışanının, örgütün mahrem yapılanması içerisinde faaliyet yürüttüğü tespit edildi.

KAPATILAN DERNEKLERE ÜYELİK, PARA YARDIMI, BYLOCK YAZIŞMALARI…

Şahısların mahrem imamlarla irtibatları bulunduğu, örgütün gelir kaynaklarından kapatılan Bank Asya isimli bankada hesap artırımı bulunduğu, kapatılan derneklere üyeliği olduğu ve para yardımı yaptığı, ByLock yazışma içeriklerinde isimlerinin geçtiği yönünde tespitler yaptı. Polis bu tespitlerin ardından, 10 zanlıyı yakalamak için bugün şafak vakti Adana ve Bingöl’de operasyon yaptı.

7 ZANLI EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Operasyon kapsamında 7 zanlı gözaltına alındı. Zanlılar adli tıp biriminde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Adana, FETÖ’nün mahrem yapılanmasına operasyon VİDEO

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Firari 3 zanlının yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Adana'da, FETÖ’nün mahrem yapılanmasına operasyon

Adana'da, FETÖ’nün mahrem yapılanmasına operasyon

Adana'da, FETÖ’nün mahrem yapılanmasına operasyon

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)