Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta? Yerli aşı, vaka artışı, ek tedbirler...
ensonhaber.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanan Koronavirüs Bilim Kurulu, salgının yönünü ele alıyor.

Bakan Koca toplantıdan sonra gündeme gelen konulara ilişkin bir açıklama yaparak, vatandaşları bilgilendiriyor.

Salgına dair her detayın görüşüldüğü Bilim Kurulu vatandaşlar için oldukça önemli olurken, yeni toplantıda ise vaka artış hızının ele alınması bekleniyor.

Türkiye'de son 24 saatte 335 bin 244 Kovid-19 testi yapıldı, 26 bin 161 kişinin testi pozitif çıktı, 221 kişi hayatını kaybetti.

Vaka sayısının 26 bine çıkması ve 221 kişinin hayatını kaybetmesi vatandaşları paniğe sokarken, yeni tedbirlerin gelip gelmeyeceği merak edilmeye başlandı.

Yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte artan vaka sayılarının okulları nasıl etkileyeceği ise merak edilen en önemli konulardan birisi.

Bilim Kurulu sonrası Bakan Koca'nın açıklamasın kaçırmak istemeyenler, "Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta? Fahrettin Koca ne zaman açıklama yapacak?" sorusunu araştırıyor.

Peki, Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta? Fahrettin Koca ne zaman açıklama yapacak?" İşte ayrıntılar...

BİLİM KURULU NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu, Bakan Fahrettin Koca başkanlığında bugün saat 17.00’de video konferans yöntemiyle toplanacak.

oplantıda Koronavirüs salgınının seyri, aşılama süreci değerlendirilecek. Bakan Koca, toplantının ardından yazılı açıklama yapılacak.

Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta? Yerli aşı, vaka artışı, ek tedbirler...