CHP Sultanbeyli'de Muharrem İnce istifaları
ensonhaber.com

Muharrem İnce'nin CHP'den istifa ederek yeni parti kuracağını açıklamasının ardından CHP'de istifalar art arda gelmeye başladı.

Yalova ve İzmir'in ardından İstanbul'da da istifalar verildi.

SULTANBEYLİ YÖNETİMİ DÜŞTÜ

CHP Sultanbeyli'de 9 yöneticinin istifa etmesi sonucunda  ilçe yönetimi düştü.

Konuyla ilgili açıklama, CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Hayati Bozkaya'dan geldi.

"MENFAATLERİ UĞRUNA İSTİFA ETTİLER"

Yönetimden istifa edenlerin menfaatleri uğruna istifa ettiklerini ve bu yaptıklarının siyasi bir yanlış olduğunu söyleyen Bozkaya, kalanlarla mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

"SIRTIMIZDAN VURULDUK"

Bozkaya'nın sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

"Sultanbeyli Kamuoyunun bilgisine,
An itibariyle CHP Sultanbeyli İlçe Yönetimimiz, 9 yöneticinin istifası sonucu düşmüştür. Yapılan bu siyasi yanlış, bugün hem örgütümüze hem Sultanbeylimize büyük zarar vermiştir, vermeye de devam edecektir.

Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların, almış olduğumuz kararların sonuna kadar dimdik arkasındayım. Bugün bu insanlara bizler güvendik sırtımızdan vurulduk, yarın bu insanlara başkaları da güvenecek onları da sırtlarından vuracaklardır.

Bizleri tek üzen şey vermiş olduğumuz emeklerin ve mücadelenin tek gecede hiç edilmesidir. Sultanbeyli'de yakalamış olduğumuz siyasi ivme'yi, bu arkadaşlar çıkarları ve menfaatleri uğruna maalesef ki aşağı doğru çekmişlerdir.

Partimizin daha fazla zarar görmemesi adına çok fazla açıklamada bulunmayacağım. İnanıyorum ki Sultanbeylimizin kıymetli Cumhuriyet Halk Partisi örgütü, bugün yapılanları görecek ve zamanı geldiğinde gereken cevabı verecektir.

Allah'a şükür ki başımız her zaman dik, alnımız her zaman ak.
Bizler yol arkadaşlarımız ile birlikte mücadelemize devam edeceğiz. Herkese selamlar ve saygılar diliyorum."