CHP'nin son tecavüz olayı Antalya'da
ensonhaber.com

CHP artık, parti içindeki taciz ve tecavüz haberleriyle gündemde yer edinmeye devam ediyor.

CHP yönetiminin üstünü örtbas etmeye çalıştığı taciz ve tecavüz olayları zincirinde Maltepe, Avcılar, Ümraniye, Şişli, Esenler, Konya, Giresun derken son taciz-tecavüz olayı CHP Antalya'da Aksu İlçe Başakanlığı'nda meydana geldi.

Antalya’da CHP’li bir kadın, bir ilçe başkanının tecavüzüne uğradığını öne sürdü.

15 yıldır CHP üyesi olduğunu ifade eden Nuran Y., isimli kadın, hala görevde olan CHP ilçe Başkanı Kenan Yıldız’ın tecavüzüne uğradığını iddia etti.

"ÇOCUĞU DÜŞÜRMEM İÇİN BENİ DÖVDÜ"

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği şikayet dilekçesinde, Yıldız’ın kendisine iş verdiğini ve zaman zaman ilçe binasına temizliğe gittiğini ifade eden Nurcan Y., mide bulandıran olaylar zincirini özetle şöyle anlattı:

“Temizliğe gittiğim bir gün akşam eve götürme bahanesiyle beni arabasına bindirdi. Bir yere uğrayıp ölçü alacağını söyledi. Gittiğimiz yerde bulunan evin ölçülerini aldı. Yolda dönerken beni yayla evine götürdü. Araçtan inmek istemedim, beni zorla arabadan indirip eve soktu ve tecavüz etti. Sonra kimseye anlatmamam için tehdit edip beni evime bıraktı. Daha sonra beni tehdit ederek kullanmaya devam etti. Hamile kaldım. Çocuğu düşürmem için beni dövdü. Adını bilmediğim bir ilaç vererek düşük yapmamı sağladı. Kimseye söyleyemedim.”

CHP'nin son tecavüz olayı Antalya'da

"EŞİMDEN BOŞANIP SENİNLE EVLENECEĞİM"

İçinde bulunduğu durumdan kurtulmak için “eşimden boşanıp seninle evleneceğim” sözlerine inandığını ifade eden Nurcan Y., Kenan Yıldız’a 80 bin lira para verdiğini öne sürdü.

Yıldız’ın kendisini CHP’li Muratpaşa Belediyesi’nde işe soktuğunu maaşı da kendisinin aldığını öne süren Nurcan Y., dilekçesinde özetle şu ifadeleri kullandı:

“Bir çok kez beni darbetti. Kendisi avcı olduğu için pompalı ile aileni tararım dediği için korktum. Eski hanımın yayla evini yaktım diyerek övünürdü. Kendisinden ayrılırsam bana zarar vereceğini söyledi. Korkudan her dediğini yaptım.”

CHP'nin son tecavüz olayı Antalya'da

CHP BELGELERİ YOK ETTİ

Nurcan Y., son olarak şu iddialarda bulundu:

“Bir CHP milletvekili ve parti yöneticileri akrabası. CHP İl merkezine şikayet ettim. Belgeler yok edildi. 2019’dan bu yana mücadele ediyorum, kimseye sesimi duyuramadım. Bana zorla sahip oldu, karşı koydum ama başaramadım. Şikayet etmek istedim ama köy yeri adım çıkmasın, rezil olmayayım diye susmak zorunda kaldım. Eşimden ayrılıp evleneceğim diyerek beni sürekli kandırdı. Hanımı geldi bana ‘Senden hariç üç tane daha imam nikahlı karısı var’ dedi. Dünyalar başıma yıkıldı. Onları da istismar edip imam nikahı yaptık diye kandırmış. Hala telefonla tacize devam ediyor, 9 Ocak’a kadar beni arayıp taciz etti. Savcılığa da şikayet ettim. Bir kadın olarak onurumu şerefimi her şeyimi ayaklar altına aldı, üstelik paramı da çaldı.”

CHP'nin son tecavüz olayı Antalya'da