Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çorum'da coşkulu karşılama
ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gittiği her ilde yoğun bir ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanıyor.

Coşkulu karşılama

Toplu açılış törenine katılmak üzere Çorum'a giden Cumhurbaşkanı, coşkuyla karşılandı .

Türk bayraklarıyla süslenen meydanda vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan,  "Çorum bugün yine destan yazıyor, tarih yazıyor. Dosta güven aşılıyor. Coşkunuz sevdanız aşkınız için her birinize teşekkür ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çorum'da coşkulu karşılama VİDEO

"Bize durmak yok, bizde laf yok, iş var iş"

Sözlerine devam Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Bu kardeşinizi bağrınıza bastığınız için, bize inandığınız ve güvendiğimiz için size şükranlarımı sunuyorum. Yine birileri çıkacak şu sevdaya çamur atmaya çalışşacak. Kapalı otel salonlarını dahi dolduramayanlar, meydanlardan sokaklara taşan şu sevgi selini hafife alacaklar. Varsın onlar bizim nasıl bri millet aşkı, nasıl bir memleket sevdası içinde olduğumuzu anlayamasınlar. Onlar bizim bu yola başımızı, yüreğimizi koyduğumuzu idrak edemesinler.

Biz gözü olup göremeyen, dili olup göremeyen kalbi nasır tutmuş gafillere rağmen muhabbetimizi güçlendireceğiz. Millete hizmetten nasibi olmayanlara inat 81 vilayetimizin tamamına eserlerimizle mührümüzü vurmaya sürdüreceğiz. Bize durmak yok, bize duraklamak yok, bize rehavet yok.

Dik duracağız, dikleşmeyeceğiz. 3 milyar 263 milyon lirayı aşan 78 kalem eserin resmi açılışını bugün yapıyoruz. Biz buyuz, bizde laf yok, bizde iş var iş…

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 milyar 263 milyon lirayı aşan 78 eserin resmi açılışını yapıyoruz VİDEO

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çorum'da coşkulu karşılama

"Yarın partimizin 21'inci yıl dönümüne ulaşacağız"

2 yıl önce ebediyete intihal eden Prof. Dr. Arif Ersoy’u rahmetle yad ediyorum. Arif Hocamızla beraber pek çok zorluğa, engellemelere göğüs germiştik. Allah ondan razı olsun. Mekanı cennet olsun. İskilipli Atıf hocamıza da Allah’tan rahmet diliyorum.

15 Temmuz'da şehit düşen Erol Elçok ve oğlu Abdullah Tayyip’i de şükranla yad ediyorum. Rabbim bizleri de alimlerimizin şehitlerimizin yolundan ayırmasın diyorum.

Yarın partimizin 21’inci yıl dönümüne ulaşacağız. Ankara’da 21’inci yaşımızı şanımıza şerefimize uygun bir şekilde idrak edeceğiz. 14 Ağustos 2001’de hangi heyecanla yola çıktıysak, aynı heyecanı yüreğimizde taşıyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çorum'da coşkulu karşılama

"Şurada bir poster görüyorum, 6'lı masa menüsü"

Şurada bir poster görüyorum, 6’lı masa menüsü diyorlar. Ne var bu menüde; yalan çorbası, koltuk kebabı, Kandil dolması, laf salatası, Selo kahvaltısı, Washington portakalı var. Ye yiyebildiğin kadar.

Burada da çok enteresan; leblebi koydum tasa, doldurdum basa basa, ağzınızla kuş tutsanız size oy yok 6’lı masa. Burası neresi? Yiğidin harman olduğu yer burası, kolay değil.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şurada bir poster görüyorum, 6'lı masa menüsü VİDEO

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çorum'da coşkulu karşılama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çorum'da coşkulu karşılama

"Biz Türkiye'yi dünyanın 10 en iyi 10 ekonomisinden biri yapmak için çalışıyoruz"

Türkiye’ye hizmet davamızdan asla geri atmadık. Milletimiz ve ülkemiz için hayal kurmaktan vazgeçmedik. Gelecek kuşaklara daha itibarlı bir ülke bırakabilmek için gayret gösterdik. Ülkemizin her karış toprağında mührümüzün olduğunu görüyoruz. Birileri masa kurup iftira üretirken, hizmet üretiyor, dertlere derman üretiyoruz. Birileri sahte gündemlerin peşinde ömür tüketirken, biz Türkiye’yi dünyanın 10 en iyi 10 ekonomisinden biri yapmak için çalışıyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çorum'da coşkulu karşılama

"Teröristlerin tepelerine tepelerine biniyoruz"

Teröristlerin tepelerine tepelerine biniyoruz. Başkalarının emanet silahlarıyla değil, yerli ve milli helikopterlerimiz ve silahlarımızla yapıyoruz.

Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, ticarette, enerjide Türkiye’ye adeta çağ atlattık. Kurduğumuz diyaloglarla diplomaside Türkiye’nin konumunu güçlendirdik. Avrupalılar kışı nasıl geçireceğiz diye kara kara düşünürken, biz şimdiden stratejik çalışmalar yürütüyoruz.

"Abdülhamit Han'dan müjdeli haberler bekliyoruz"

Daha önce kiralama veya benzeri yöntemlerle gerçekleştirdiğimiz arama sondaj faaliyetlerini artık kendi gemilerimizle yapıyoruz. Abdülhamit Han, sıfır kilometre. 2 tane sismik araştırma gemimiz var. Bu 6 gemimizle arama-tarama çalışmaları yapıyoruz. İnşallah doğalgazı çıkardığımızda bu ülke çok daha güçlü olacak. Halkımıza bunun yansıması da daha farklı olacak. Abdülhamit Han’dan müjdeli haberler bekliyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çorum'da coşkulu karşılama

"Koyun kuzuda yüzde 25, büyükbaşta yüzde 35 indirim yaptık"

AK Parti olarak biz memleket işi gönül işi demişiz. Biz gecemizi gündüzümüze katarken, birilerinin nelerle uğraştığını nelere vakit ayırdığını sizlerde takip ediyorsunuz. Öyle bir ses verin ki 6’lı masa değil, altındakiler de duysun. Gece gündüz çalışmaya var mıyız? Çalmadık kapı kalmayacak. Çorum’da sandıklar birer birer patlayacak.

İnsanlık son asrın en ağır ekonomik fırtınalarından birini yaşıyor. Koyun kuzuda yüzde 25’te indirim yaptık. Pazartesiden itibaren büyükbaşta yüzde 30-35 indirime gidiyoruz. 40 çeşit üründe ciddi indirime gidiyoruz. Tarım kredi kooperatiflerinden alışverişlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. 20 çeşit alabilirsiniz. Piyasaları daha da rahatlatacağız. Bazı zincir marketler kendilerini ayarlayacak. Türkiye’nin çıkarlarını gözetmekten başka bu iktidarın başka derdi yok.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çorum'da coşkulu karşılama

"İnsanımızı siyasi şovlarına alet etmiştir"

Ama CHP’nin belediyelerinde hırsızlık, ahlaksızlık vakaları almış başını gidiyor. Zaten Bay Kemal, Sayın Baykal’ı kasetle devirerek gelmedi mi? Bunun mesleği bu. Ve kasetle genel başkan olan bir partinin milletvekillerini hangi kriterlere göre yaptıkları görülüyor. Bay Kemal’in çok farklı özellikleri var. En önemli özelliklerin biri de hastaneleri ne hale getirdiğini biliyorsunuz değil mi? Memleket işi gönül işi. Şimdi artık bunlar, bu tür adımları da atacak durumda değiller. Geçen gün çıkmış işsizlikle ilgili bir iddia ortaya atıyor. Bu zat bahar aylarında elektriğe kafayı takmış, faturalarını ödememişti. Sadece milleti değil, evlerine misafir olanları da aldatmışlar. İnsanımızı siyasi şovlarına alet etmiştir.

"Bay Kemal unutma, bu terör örgütlerinden sana yar olmaz"

Kim var bunların yanında; HDP, İP ve ufak tefek birileri var. Bay Kemal unutma, bu terör örgütlerinden sana yar olmaz. Bunların hepsini, Gabar’da Cudi’de Tendürek’te nasıl yerle bir ettiysek, bundan sonra da yerle bir etmeye de devam edeceğiz. Çok net söylüyorum: Bay Kemal ve arkadaşlarının bu durumunu görünce CHP’ye oy veren vatandaşlarımız adına gerçekten üzülüyorum. Bu CHP terörle, teröristlerle mücadelede parlamentoda ret oyu vermedi mi?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çorum'da coşkulu karşılama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çorum'da coşkulu karşılama