Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı mesajı
AA

Piyade Uzman Çavuş Alpay Aras, Pençe Operasyonu bölgesinde teröristlerin taciz atışı sonucu yaralanmış, Ankara GATA'da tedavi altına alınmıştı.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Aras'ın cenazesi, memleketi Antalya’nın Alanya ilçesinde defnedildi.

Dün uçakla Alanya'ya gelen Aras'ın naaşı, evinin önünden helallik alınmasının ardından cenaze namazı için Aliefendi Mahallesi Merkez Camisi'ne götürüldü.

Buradaki törene katılan Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ve Vali Ersin Yazıcı, şehidin annesi Selvinaz ve babası Hüseyin Aras ile yakınlarına başsağlığı diledi.

Defnedildi

Cenaze namazının kılınmasının ardından Aras'ın naaşı mahalle mezarlığında defnedildi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Dışişleri eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, Kara Havacılık Okulu Komutanı Tuğgeneral İsa Baydilli, AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşinde yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Alpay Aras'ın ailesine mesaj göndererek başsağlığı dileklerini iletti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)