Deprem sonrası hasarlı araçlarını satmaya başladılar! 'Deprem hasarlı acil satılık' ilanları doldu taştı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 43 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerde pek çok bina yıkılmış ve araçlar da hasar almıştı. Ülke genelinde tüm illerden deprem bölgesine yardımlar gönderilirken, depremzedeler depremin yaralarını sarmak için uğraşlarına devam ediyor. Büyük felakette sevdiklerini, evini ve mallarını kaybeden depremzedelerin ellerinde kalan ve hasarlı hale gelen araçlarını satılığa çıkardıkları görüldü.

"Deprem hasarlı" otomobillerini satışa çıkardılar

Nakit ihtiyaçlarını karşılamak için hasarlı otomobillerini satışa çıkardıkları görülen ilanlarda, farklı fiyatların ve başlıkların yer aldığı görüldü.

Depremden etkilenen şehirlerden açılan ilanlarda bazı vatandaşlar nakit ihtiyacını karşılamak için araçlarının hasarlı fotoğraflarını çekerek satılığa çıkardı. Araçların birçoğunun ağır hasarlı olduğu ve ilanlarda ‘Deprem hasarlı’ ,'Depremzededen acil satılık' gibi başlıkların olması dikkat çekti.

200 bin TL'den 400 bin TL'ye kadar her fiyata ilan verildi

Bazı ilanlarda hasar almamış olan ikinci el araçlar ‘depremzededen hasarsız araç’ başlığıyla satılığa çıkarıldı. Satılığa çıkarılan araçlarda 200 bin TL'den 400 bin TL'ye kadar farklı fiyat bantlarının olduğu görüldü.