Devlet Bahçeli: 2023'te açık ara farkla kazanacağız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısına katıldı.

Bahçeli grubuna hitabında, parti içinde oluşturulan heyetlerin Anadolu ziyaretlerine değindi.

Türkiye'yi karış karış gezdiklerini ve Türk halkı ile kucaklaştıklarını söyleyen Bahçeli, gördükleri tabloyu anlattı.

"2023'te farkla kazanacağız"

Bahçeli, gördükleri tabloda 2023 seçimlerini açık ara farkla kazanacaklarını söyledi.

Bahçeli, "Gittiğimiz her yerde gördüğümüz açık gerçek şudur; Cumhur İttifakı 2023'te açık ara farkla sandıktan başarı ile çıkacaktır.

Devlet Bahçeli: 2023'te açık ara farkla kazanacağız VİDEO

"Erdoğan fersah fersah fark atacak"

Zillet ittifakının şapkadan çıkaracağı aday kim olursa olsun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan muazzam bir irade gücü ile yüzde 50'yi fersah fersah aşan bir oy çokluğu ile yeniden cumhurbaşkanı seçilecektir." diye konuştu.

Devlet Bahçeli: 2023'te açık ara farkla kazanacağız

"Zillet ittifakının iddia ettiği gibi bir Türkiye tablosu yoktur"

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Her yerde okkanın dört yüz dirhem olduğunu eninde sonunda göstereceğiz. Şunu bir defa açıkça ifade etmek durumundayım ki, ülkemizin hiçbir yerinde zillet ittifakının iddia ettiği gibi bir Türkiye tablosu yoktur.

Siyasetlerini yalan ve riyayla mayalandıran, tezvirat ve tefrikayla maskaralaştıran çürük çarık zihniyetlerin hiçbir sözü söz değildir, hiçbir açıklaması doğru değildir.

Yalandan vergi alınmış olsaydı, yalancı siyasetçilerin hepsi iflas bayrağını çekmekten inanıyorum ki kurtulamazlardı.

"Üç beş esnaf gezip fitne fücur teşrifatçılığı yapanların..."

Yalnızca göz boyamak ve çalışıyor imajı uyandırmak amacıyla üç beş esnaf gezip fitne fücur teşrifatçılığı yapanların ipliği artık pazardadır, ikinci ele düşmüştür.

Kameralara yansıtılan sipariş görüntüler, sahnelenen sahte mağdur tiyatroları, duyguları istismar eden taktik beyanatlar, kurmaca ve kumanda edilen karşılıklı diyaloglar hiç kimseyi inandıramaz.

Aziz milletimiz siyasi sahtekarlara, siyaset kalpazanlarına dün olduğu gibi bugün de, yarın da prim vermeyecek, şans tanımayacaktır.

Sahte bir gülümseme iliştirip yüzlerine kalabalıkların içine giren samimiyetsiz ve kifayetsiz siyasetçilerin, herkesi kendileri gibi ahmak ve gafil zannetmeleri tam bir çarpıklıktır.

Devlet Bahçeli: 2023'te açık ara farkla kazanacağız

"Gönüllere misafir oluyoruz, gönüller kazanıyoruz"

Onlar boş boş dolaşadursun, Milliyetçi Hareket Partisi 18 Şubat 2022 tarihinden bugüne kadar 493 ilçemizi heyetler halinde ziyaret etmiştir.

Çok şükür milletimizin tamamıyla kucaklaşmanın esenliğini ve gönül huzurunu yaşıyoruz. “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı siyasi çalışma programımızla gönüllere misafir oluyoruz, gönüller kazanıyoruz.

Cumhur İttifakı Türkiye’nin her noktasında milletiyle oturup kalkıyor. Milliyetçi Hareket Partisi vatanımızın her köşesinde insanımıza muhabbetle dokunuyor, huzurlu ve mutlu bir Türkiye’ye erişme azmini ilmek ilmek dokuyor.

"Zillet ittifakının adayı"

Zillet ittifakının nasıl bir adayı vardır ki, yıpranmasın diye açıklamaktan imtina ediliyor. Son düzlüğe girilirken, bu korkakça yaklaşımın ardında; acaba bilinçli ve taktik bir geciktirme mi söz konusudur, yoksa 6+1 formatlı masaya hakim olduğu anlaşılan derin bir çatlak mı etkilidir?

Çıkarsınlar adaylarını, görsünler hanyayı Konya’yı. Demokrasi er meydanıdır, bu meydana çıkmaya yüzleri olmayanların konuşmaya hakları bile yoktur.

Kolayca yıpranacak, an itibariyle meçhul ve müphem olan bir adayı çok arayıp aramadıkları, böylesi bir akıl tutulmasına nasıl düşüp kör çıkmazlara yuvarlandıkları da bir diğer muamma olarak karşımızdadır.

"Kasım’da seçim olabilir.' diyen Kılıçdaroğlu..."

“Demir gibi sinirim var. Kasım’da seçim olabilir.” diyen Kılıçdaroğlu, ya kendi kendini kandırıyor, ya da hayal aleminde paraşütsüz uçuş dersleri alıyor.

Cumhurbaşkanı adaylığına çok istekli olan Kılıçdaroğlu’na partisinden ve ittifak ortaklarından yükselen itirazlar esasen sinir sistemini laçkalaştırmakla kalmamış, histeri nöbetleri yaşamasına da yol açmıştır.

Bizim tavsiyemiz, en yakın kliniğe müracaat etmesi ve çok fazla gecikmeye mahal vermeden tedavi altına alınmasıdır. Yüksek beklentilerin gerçekleşmemesi durumunda yaşanacak ileri düzeyli hayal kırıklıkları Kılıçdaroğlu'nu elinden oyuncağı alınmış çocuğa dönüştürecek, mızmızlanması da hiçbir işe yaramayacaktır."

Devlet Bahçeli: 2023'te açık ara farkla kazanacağız