Devlet Bahçeli: CHP'nin gerçek yüzünü, birinci çıktığı bölgelerde anlatacağız
ensonhaber.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam kampında konuştu.

Bahçeli, basın toplantısında yaptığı açıklamada, CHP'yi eleştirdi.

CHP'nin birinci parti olduğu seçim bölgelerine işaret eden Bahçeli, buralarda söz konusu partinin "gerçek yüzünü" anlatacaklarını söyledi.

"CHP'NİN GERÇEK YÜZÜNÜ ANLATACAĞIZ"

"Durmayacağız, beklemeyeceğiz, yorgunluk emaresi göstermeyeceğiz." diyen Devlet Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"19 Şubat 2022 tarihinde başlamak suretiyle, en son seçimlerde CHP'nin sandıklardan birinci çıktığı 6 il ve 125 ilçeyi kapsamına alan 131 ayrı seçim bölgesinde bu partinin gerçek yüzünü, zillete nasıl düştüğünü, bölücülüğe nasıl teşne olduğunu, karanlı yönlerini birer birer anlatacağız, milletimizi aydınlatacağız. Bunun yanında bütün ilçelerimizde çalışmaları yoğunlaştıracağız.

Devlet Bahçeli: CHP'nin gerçek yüzünü, birinci çıktığı bölgelerde anlatacağız ViDEO


"ADIM ADIM 2023"

Bu defa da temamızı 'Adım adım 2023' olarak belirlemiş durumdayız. CHP, tarihine sırt dönmüş, istikametinden şaşmış, aziz Atatürk'le yollarını ayırmış, Türkiye'nin kuyusunu kazmak için kolları sıvamış siyaset yozlaşması, siyasi yıkım müteahhididir. Kaldı ki, eylem ve emelleriyle bunu defalarca ispat, hatta tescil etmiştir.

CHP'NİN 'BİZ KUVA-Yİ MİLLİYEYİZ' SÖYLEMİNE TEPKİ: KİMSE ALDANMAMALI

'Kuva-yi Milliyeyiz' demelerine kimse aldanmamalıdır. CHP, HDP ve zilletin diğer çıkar ortakları emperyalizmin mızrak ucudur. Zillet ittifakı, Türkiye'ye doğrultulmuş kanlı silahın pas tutmuş tetiğidir. Zillet ittifakı, küresel ve bölgesel nifak üretim lobilerinin içimize sızdırılmış truva atı, aramıza yerleştirilmiş saat ayarlı bombasıdır. Zillet ittifakı, Türk demokrasisi ve siyaset hayatına dış güçler tarafından döşenmiş mayın tarlası, imal edilmiş maymuncuk anahtarıdır.

Devlet Bahçeli: CHP'nin gerçek yüzünü, birinci çıktığı bölgelerde anlatacağız

"CHP'YE OY VEREN KARDEŞLERİMİZ ALDATILIYOR"

Maalesef CHP'ye oy veren kardeşlerimiz aldatılmaktadır. Onların tertemiz iradeleri karalanmaktadır. Bugünkü CHP'nin 1920'li yıllardaki CHP ile uzaktan yakından alakası kalmamıştır. Nitekim Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetimi altındaki CHP tanınamaz halde, tarif edilemez kırattadır.

Nerede bir bozgunculuk, hangi alanda bir buhran varsa CHP oradadır. Nerede bir tehdir varsa CHP ve yandaş partileri kıyısında veya köşesinde, eşiğinde veya tam ortasındadır. CHP, Türk milletinin hassasiyetleriyle alenen oynamaktadır. Bunu siyaset zannedecek kadar da ateşle oyun halindedir.

Devlet Bahçeli: CHP'nin gerçek yüzünü, birinci çıktığı bölgelerde anlatacağız

"TÜRKİYE'DE DEZAVANTAJLI HİÇBİR KESİM YOKTUR"

CHP Genel Başkanı'nın fotoğrafının ve imzasının bulunduğu bir afiş, son günlerde bilboardlarda gösterime sunulmuştur. Bu afişte ilanı yapılan ve vahameti iflah olmaz düzeylerde olan ibareler şu şekildedir: 'Etnik köken, inanç, engellik, cinsel yönelim yasayla dezavantaj olmaktan çıkarılacaktır.' Türkiye'de dezavantajlı hiçbir kesim yoktur. Var diyenler, bunu ısrarla ifade edenler Türkiye düşmanlarının değirmenine altı delik kovalarıyla su taşıma gayretinde olan bir avuç kiralık kalem, üç beş kibirli sözde aydın, kuklalaşmış siyaset artıklarıdır.

"İFTİRADIR, YALANDIR"

Etnik kökenin dezavantaj olduğunu söylemek, Türk milletine meydan okumak, milli kimliği yok saymaktır. Bunun adı bölücülüktür. Anayasa'nın 66'ncı maddesini kasten çiğnemektedir. İnanç konusunda dezavantajından bahsetmek tepeden tırnağa iftiradır, yalandır. Engelliğin dezavantaj olduğunu ileri sürmek saptırmadır. Cinsel yönelim hususundaki dezavantajından dem vurup, bunun yasal güvenceye alınacağını vadetmek, ahlak ve maneviyatımıza sürülmüş kara bir lekedir.

Devlet Bahçeli: CHP'nin gerçek yüzünü, birinci çıktığı bölgelerde anlatacağız

"BU NASIL BİR KÜSTAHLIKTIR"

Kılıçdaroğlu böyle bir tarihi hatanın, haya noksanlığının nasıl figüranı olabilmiştir. CHP, Müslüman Türk milletinin itibarıyla, irfanıyla, ihlasıyla, itikadıyla, manevi ihtişamıyla hesaplaşmaya nasıl cüret ve cesaret edebilmiştir? Bu nasıl bir küstahlıktır? Milletleri ayakta tutan en önemli unsur ahlaktır."