- Haberler
- Gündem Haberleri
- Erdoğan oyunu kullandıktan sonra alışveriş yaptı
Erdoğan oyunu kullandıktan sonra alışveriş yaptı
Referandum sonuçlarını takip etmek üzere Tarabya Köşkü'ne giden Cumhurbaşkanı, bir pastaneye girip çikolata ve kurabiye aldı.
- Ajanslar
- 16.04.2017 - 15:21

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan oylarını kullandıktan sonra Kısıklı'daki evlerine hareket etti.
ÇİKOLATA VE KURABİYE ALDILAR
Erdoğan çifti evlerinin yakınında açılan bir pastaneye uğrayıp alışveriş yaptı. Emine Erdoğan ev yapılı çikolata ve kurabiye satın aldı. Ödemeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı.
SONUÇLARI TARABYA'DAN TAKİP EDECEK
Bir saat kadar Kısıklı'daki evlerinde dinlenen Erdoğan çifti öğleden sonra Tarabya Köşkü'ne geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kısıklı'dan ayrılırken evinin önünde bekleyen kalabalıkla makam aracının içinden kısa bir süre sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim sonuçlarını Tarabya Köşkü'nden takip edeceği öğrenildi.