EURO 2020 açılış karşılaşması: Türkiye - İtalya maçı ne zaman?
ensonhaber.com

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıla ertelenen ve Avrupa futbolunun milli takımlar düzeyindeki en prestijli organizasyonu EURO 2020 için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Türkiye, 11 Haziran-11 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan Euro 2020'de A Grubu'nda İtalya, İsviçre ve Galler ile mücadele verecek. A Milliler 2020 Avrupa Şampiyonası'nda ilk maçını İtalya ile oynayacak.

Bu noktada futbolseverler, Türkiye-İtalya milli maçına odaklandı. Türkiye İtalya maçının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu.

Peki, Türkiye İtalya maçı ne zaman? İşte, Türkiye İtalya milli maçı hakkında detaylar...

TÜRKİYE İTALYA MİLLİ MAÇI NE ZAMAN?

Turnuvada A Grubu'nda mücadele edecek milli takım, 11 Haziran Cuma günü TSİ 22.00'de Roma Olimpiyat Stadı'nda İtalya ile turnuvanın açılış karşılaşmasına çıkacak.

A Grubu'nun ilk maçında Hollandalı hakem Danny Makkelie düdük çalacak ve karşılaşma TRT 1'den canlı yayımlanacak.

EURO 2020 açılış karşılaşması: Türkiye - İtalya maçı ne zaman?

ADAY KADRO

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1 Haziran'da Euro 2020'de yer alacak 26 kişilik kadroyu açıkladı. Güneş'in kadrosunda yer alan oyuncular şu şekildedir:

Kaleciler: Uğurcan Çakır, Mert Günok, Altay Bayındır

Savunma: Kaan Ayhan, Çağlar Söyüncü, Zeki Çelik, Merih Demiral, Umut Meraş, Ozan Kabak, Mert Müldür, Rıdvan Yılmaz

Orta saha: Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Dorukhan Toköz, Abdülkadir Ömür, Taylan Antalyalı, Orkun Kökçü, Kerem Aktürkoğlu

Hücum: Burak Yılmaz, Kenan Karaman, Enes Ünal, Halil Dervişoğlu