Fatih Erbakan: LGBT sapkınlığına geçit vermeyeceğiz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Şanlıurfa İl Başkanlığı binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gündeme dair konuşan Erbakan, hedefine LGBTi’yi aldı, verdi veriştirdi.

“LGBT sapkınlığı dış güçler eliyle toplumumuzun dibine bir dinamit olarak yerleştirilmek isteniyor.” diyen Erbakan, şöyle devam etti.

“LGBT sapkınlığına geçit vermeyeceğiz”

“Cinsiyetsiz, ailesiz bir toplum isteniyor. Bu LGBT sapkınlığına ecdat yadigarı, İslam’a bin sene bayraktarlık etmiş bu topraklarda geçit vermeyeceğimizi, bununla mücadele edeceğimizi bütün Türkiye’ye ilan ediyoruz. Para kaybedebilirsiniz, tekrar kazanılır. Ancak bir nesli kaybederseniz bir daha geri getirebilmeniz mümkün olmaz.”

“Deizm, ateizm gibi felaketler almış başını gidiyor”

Ailevi ilişkilerin önemine de değinen Erbakan, “Aile toplumun sigortasıdır. Ailenin ortadan kalkması demek her türlü felaketin gelmesi demektir. Uyuşturucu kullanımının yaygınlaşması ve kullanım yaşının düşmesi çok büyük bir problem. Gençler uyuşturucunun pençesinde. Deizm, ateizm gibi felaketler gençler arasında almış başını gidiyor.” dedi.

“Erbakan Hocamız 7 milyar insanın saadet ve selameti için çalıştı”

Milli Görüş zihniyetiyle dil, din, ırk ve mezhep gözetmeksizin her kesimden insanı kucaklamaya geldiklerini dile getiren Erbakan, “Erbakan Hocamız insanımızı Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Şii, Sünni diye ayırmadı. Hatta ve hatta ‘Müslüman mı değil mi’ diye de bakmadı. 7 milyar insanın saadet ve selameti için çalıştı. Erbakan Hocamız, insanımıza bakarken, ‘İnsanımızın geçim derdi var mı, huzur ve barışı var mı, adaletli muamele görüyor mu’ diye bakmış, kutuplaşmaya, ayrımcılığa, bölgeciliğe, ırkçılığa karşı siyasi hayatı boyunca en sert şekilde karşı çıkmış ve mücadele etmiştir.” dedi.

Fatih Erbakan: LGBT sapkınlığına geçit vermeyeceğiz

‘4 aşamalı plan’

Sözü ekonomiye getiren Fatih Erbakan, krizin çözümü için borçsuz, faizsiz ve milletin sırtına yük yüklemeden hazırladıkları “Milli Kaynak” paketlerini iktidara gelir gelmez hayata geçireceklerini söyledi.

DHA'da yer alan habere göre; toplumdaki manevi sıkıntıları çözmek işin 4 aşamalı bir planın yürürlüğe konulması gerektiğini belirten Erbakan, maddeleri şöyle sıraladı:

“Eğitim sistemi ve müfredat ıslah edilsin”

“Birinci olarak eğitim sistemi ve müfredatın mutlaka ıslah edilmesi gerekiyor. Materyalist ve dünyacı bir müfredat gençlerimizi perişan ediyor. Bilimsel kalitesi yüksek bir nesil yetiştirirken, aynı zamanda ahlaki ve manevi kalitesi yüksek bir nesil yetiştirecek bir müfredat hayata geçirilmeli.

“Dijital ortamlar gençlerimizi felakete sürüklüyor”

İkinci adım olarak medyanın mutlaka ıslah edilmesi lazım. Yarışma programları, diziler, ücretli dijital ortamlar gençlerimizi felakete sürüklüyor. Sadece müstehcenlik değil iktidara yakın kanallarda yayınlanan dizilerde dayatılan yaşamlar gençlerimizi zehirliyor.

Yasa ve politikaların düzenlenmesi

Üçüncü olarak Aile ve Sosyal Politikalar alanındaki yasa ve politikaların düzenlenmesi lazım. Batıdan ithal kadını koruyacağım derken yuvaları yıkan 6284 sayılı kanun gibi kanun ve düzenlemelerin kaldırılması lazım.

“Ailelerin dağılmasının başında yoksulluk geliyor”

Son olarak da ahlaki çöküntünün, ailelerin dağılmasının ve pek çok sıkıntının başında ekonomik kriz ve yoksulluk geliyor. Bu alanda atılacak adımlar da çok önem arz etmektedir.”