ensonhaber.com

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kalırken, siyasi partiler de yol haritalarını hazırlayıp, sandık gününü beklemeye başladı.

Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan da, AK Parti'den isteklerinin reddedilmesi sonrası başta İstanbul ve Ankara'dan olmak üzere birçok bölgeden aday çıkardı.

Aldığı kararla seçmen tarafında olumlu karşılık bulmayan Fatih Erbakan, seçim çalışmalarına devam ederken; bugünkü durağı ise Menzil cemaati oldu...

Menzil Şeyhi ile bir araya geldi

Partisinin resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre; Fatih Erbakan, Menzil Şeyhi Seyyid Muhammed Saki ile bir araya geldi.

Paylaşımda, ziyaretten karelere de yer verildi.

Adnan Oktar sevgisi...

Öte yandan bu görüşmenin ardından akıllara, Fatih Erbakan'ın, 2018 yılında suç örgütü kurma iddialarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar'a övgü dolu sözlerini getirdi.

"Adnan Oktar Hocamızın çalışmaları çok faydalı"

Yeniden dolaşıma giren videoda, Erbakan'ın kullandığı ifadeler ise şöyle:

"Birçok insanın imanını tazelemesine vesile olduğu için çok memnunuz. İman etmemiş insanların iman etmesi yolunda büyük bir hizmet. Allah razı olsun kendilerinden. Adnan Oktar Hocamıza da çok teşekkür ediyorum. Adnan Oktar Hocamızın çalışmaları çok faydalı. "