Futbolcular aşı olacak mı, ne zaman? TFF Başkanı Nihat Özdemir açıkladı..
ensonhaber.com

Oynanan maçlar sonrasında birçok futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle futbolcuların aşılanma süreci gündemdeydi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşme gerçekleştirdi. Özdemir, görüşme sonrasında futbolcuların aşılama kapsamına alındığını açıkladı.

Bu gelişmenin ardından futbolcuların ne zaman aşılanacağı araştırma konusu oldu.

Peki, Futbolcular ne zaman aşı olacak? İşte detaylar..

FUTBOLCULAR AŞI OLACAK MI?

Özellikle geçtiğimiz hafta oynanan milli maçların ardından Süper Lig’de birçok kulüpte vaka sayılarında artış gözlemlenmişti. Bu nedenle dün çok önemli bir gelişme yaşandı.

Türkiye Futbol Federasyonu, futbolcuların aşılama kapsamına alınması için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan onay aldı.

FOX Haber’de İsmail Küçükkaya, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile konu hakkında yaptığı görüşmeyi açıklarken alınan kararı da duyurdu.

Küçükkaya, “TFF Başkanı Nihat Özdemir’den haberi aldım. Nihat Özdemir, TFF olarak Ankara’da konuyu detaylı olarak ele aldıklarını, devletin ilgili kurumlarıyla temasa geçtiklerini ve futbolcuların aşılama kapsamına alındığını belirtti.” ifadeleriyle kararı duyurdu.

Futbolcular aşı olacak mı, ne zaman? TFF Başkanı Nihat Özdemir açıkladı..

FUTBOLCULAR NE ZAMAN AŞI OLACAK?

Dün TFF Başkanı Nihat Özdemir, Kulüpler Birliği Vakfı ile bir araya geldi. Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda teknik adam, futbolcular, hakemler ve futbol ailesindeki çalışanların 1 ay içerisinde aşılanması planlanıyor.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da Kulüpler Birliği toplantısı sonrası kararla ilgili konuştu ve "Alt liglerden başlayarak en üst lige kadar tüm futbol ailesine 1 ay içinde aşı yapılacak" dedi.