Oğlunun şehit olacağı içine doğmuş

Oğlunun şehit olacağı içine doğmuş

Baba Mustafa Bulut oğlu Umut Bulut'u askere gönderirken yakınlarına "İçimde bir acı var. Oğlum bu eve şehit gelecek" dediği ortaya çıktı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Yeşiltaş Karakolu'na düzenlenen saldırıda şehit olan 8 askerden biri olan piyade er Umut Bulut'un (21) Samsun'da bulunan baba ocağına ateş düştü.

OĞLU DAHA 8 AYLIK

Terhisine 5 ay kala şehit olan evli ve 8 aylık bir oğlu bulunan Umut Bulut'un Samsun'un Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki evine giden Merkez Komutanı Piyade Albay A. Şadi Çakır, acı haberi Bulut ailesine verdi.

TÜPÇÜNÜN YANINDA ÇALIŞIYORDU

Şehidin babası Mustafa, annesi Gülbahar ile eşi Özlem Bulut, gözyaşlarına boğuldular. 4 kız, 2 erkek kardeş olan Umut Bulut, askere gitmeden önce bir tüpçünün yanında çalışıyordu.

OĞLUM BU EVE ŞEHİT GELECEK

Selçuk adını verdiği 8 aylık bir oğlu bulunan şehit Umut Bulut'un evine giden basın mensupları askerler tarafından evin bahçesine alınmadı ve şehit ailesi ile görüşmelerine izin verilmedi. Askerler evin etrafını kordon altına alarak fotoğraf ve görüntü alınmasına engel oldular.

Baba Mustafa Bulut'un oğlunu askere gönderdiği gün evine geldiğinde, "İçimde bir acı var. Oğlum bu eve şehit gelecek" dediği öğrenildi.