İmamoğlu şehitlikteki tepkiyle ilgili konuştu
DHA

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Edirnekapı Şehitliği'nde düzenlenen törende, gazi yakını olduğunu söyleyen bir kişi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

"HANGİ YÜZLE GELİYORSUN BURAYA"

Gazi yakını, "Burası Pervin Buldan ile ağaç diktiğin hatıra ormanı değil başkan. Daha Gara şehitlerinin 40’ı çıkmadı. Hangi yüzle geliyorsun buraya?" diye bağırdı.

Ekrem İmamoğlu'na gazi yakınından tepki

GAZİ YAKININDAN İMAMOĞLU'NU KIZDIRAN TEPKİ

Gazi yakınının tepkisiyle karşılaşınca oldukça sinirlendiği gözlenen İmamoğlu, vatandaşın uzaklaştırılmasının ardından, "Hadsizlik yapıyorsun, şov yapıyorsun. Seni araştırır bulurum ben merak etme." dedi.

Daha sonra Zeytinburnu'ndaki açılış sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu'na, şehitlikteki tepki soruldu.

Ekrem İmamoğlu şehitlikteki tepkiyle ilgili konuştu

İMAMOĞLU, GAZİ YAKININI ŞOV YAPMAKLA SUÇLADI

İmamoğlu, "Hiçbir tatsızlık olmadı. Ben yüzlerce şehit yakını, gazi yakınıyla kucaklaştım, dertleştim. Acılarımızı paylaştık. Bir vatandaşın bence münasebetsiz bir girişimi oldu. Zira ben kendisine önce konuşmak istiyorum dediğinde, 'konuşalım bekleyin' diye cevap verdim. Sonra orada bağırarak şov yapmaya gayret gösterdi. Yani yapacak bir şey yok. Kimdir bilmiyorum, bakılır. Ama ben orada yüzlerce şehit ailesiyle gazi ailemizle gazilerimizle kucaklaştım, dertleştim. Benimle bu dini duygular üzerinden kimse bu tarz bir ilişkiye girmeye kalkmasın." diye konuştu.

İmamoğlu şehitlikteki tepkiyle ilgili konuştu

İmamoğlu şehitlikteki tepkiyle ilgili konuştu

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)