İnternet kafeler açılacak mı? Oyun salonları, internet ve playstation kafeler ne zaman açılacak?
ensonhaber.com

Oyun salonları, internet ve playstation kafelerin ne zaman açılacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Koronavirüs önlemleri kapsamında kapalı tutulan işletmelerin sahipleri, faaliyetlerine devam etmek için son dakika gelişmelerini araştırıyor.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, vaka sayısının belirli bir rakamın altına inmesiyle kısıtlamaların kademeli olarak kaldırılacağını belirtmişti.

Peki, İnternet kafeler açılacak mı? Oyun salonları, internet ve playstation kafeler ne zaman açılacak?

OYUN SALONLARI VE İNTERNET KAFELER NE ZAMAN AÇILACAK?

Geçtiğimiz günlerde yapılan Kabine Toplantısının ardından kısıtlamalarla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vaka sayısının belirli bir rakamın altına düşmesiyle birlikte daha önce de yaptığımız gibi elbette kısıtlamaları kademeli olarak azaltacağız ama her bireyin kendi tedbirlerini sıkı bir şekilde uygulamaya devam etmesi şarttır." ifadelerini kullanmıştı.

20 Kasım 2020 tarihinden beri kapalı olan oyun salonları, internet ve playstation kafelerin açılış tarihi ile ilgili henüz bir açıklama bulunmuyor.

1 Mart'ta gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından internet kafe, oyun salonları ve playstation kafelerinin açılması yönünde bir açıklama yapılmadı.

Eğlence mekanları, bar ve gece kulüpleri, internet kafe, oyun salonları ve playstation kafelerin ancak Haziran ayı ile birlikte açılmasının mümkün olabileceği belirtiliyor.

İnternet kafeler açılacak mı? Oyun salonları, internet ve playstation kafeler ne zaman açılacak?