İstanbul'da yasağa rağmen düğün konvoyu yapıp trafik terörü estirdiler
İHA

İstanbul Esenler E-6 yolu üzerinde geçtiğimiz pazar günü meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre Suat Türkoğlu, rahatsızlanan 8 yaşındaki kızı Tuana Türkoğlu’nu hastaneye gitmek için yola çıktı.

4 ŞERİDİ DE KAPATTILAR

Ancak Türkoğlu, yol üzerinde gittiği esnada çok sayıda aracın yer aldığı düğün konvoyuna denk geldi. E-6 yolu üzerinde 4 şeridi kapatan araçlar adeta yolda trafik terörü estirdi.

Müzikler, kornalar eşliğinde dakikalarca ilerleyen trafik magandaları hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam ederken yoldaki diğer araçlara yol vermedi. Yaşanan o anları cep telefonu kamerasına kaydeden vatandaş, duruma tepki gösterdi.

Esenler’de yasağa rağmen trafikte ilerleyen düğün konvoyu ViDEO

"DAKİKALARCA SÜRDÜ"

Büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade eden Suat Türkoğlu, “Olay geçtiğimiz günlerde yaşandı. Evimden bir telefon geldi, arayan eşimdi. Kızımızın durumunun iyi olmadığını dolayısıyla hastaneye götürmek gerektiğini söyledi. Bunun üzerine aracımla kızımı aldım, hastaneye giderken E-5 ve E-6 yol üzerinde düğün konvoyuna denk geldim. Düğün konvoyu 4 şeritten oluşan yolu kapatmıştı, tümüyle bu da bizim hastaneye gitmemize engel oluşturdu. Dakikalarca sürdü bu hızımız 30-40 kilometreye kadar düştü, bizim yerimizde daha sıkıntılı durumda olan insanlar da olabilirdi hayatlarını kaybedebilirlerdi.” diye konuştu.

İstanbul'da yasağa rağmen düğün konvoyu yapıp trafik terörü estirdiler

İstanbul'da yasağa rağmen düğün konvoyu yapıp trafik terörü estirdiler

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)