Kayseri'de deprem paniği! Arka arkaya yaşanan depremler sokağa döktü

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Kayseri'de arka arkaya gelen depremlerle paniğe kapılan vatandaşlar boş buldukları arazilere akın etti.

Türkiye depremle mücadele ediyor... 

Büyük yıkımların yaşandığı 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından 1 ay geçti.

Yaşanan depremlerin ardından 11 şehirde sessizlik hakim oldu. 

46 binden fazla vatandaşın hayatını kaybettiği depremlerin ardından çevre illerde de artçılar devam ediyor. 

Devam eden artçılar paniğe sebep oldu. 

Kayseri bir kez daha sallandı

AFAD'dan edinilen bilgiye göre, Kayseri'de saat 14.53'te yerin 12.8 kilometre derinliğinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

AFAD, depremin merkez üssü olarak İncesu ilçesini işaret etti.

Arka arkaya deprem yaşandı  

Bunun yanı sıra yaşanan 4.7 büyüklüğündeki depremden 6 dakika sonra 4.3 ve 4.4 büyüklüğünde iki deprem daha yaşandı. 

Depremler paniğe sebep oldu

Merkez üssü Kayseri’nin İncesu ilçesine bağlı Saraycık Mahallesi olan 4.7, 4.4 ve 4.3 şiddetindeki depremlerden sonra, vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Vatandaşlar sokağa döküldü 

Kent merkezinde de yoğun olarak hissedilen sarsıntıların ardından iş yerlerinde ve evlerinde bulunan vatandaşlar, sokağa çıkarak binaların önünde toplandı.