Kemal Kılıçdaroğlu: Belediye başkanları bir dönem daha devam etmeli
ensonhaber.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'de Hülya Hökenek'in sunduğu Enine Boyuna programının konuğu oldu.

Kılıçdaroğlu programda gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Negehan Alçı, Kılıçdaroğlu'da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın, ortak adaylık için isimlerinin çok fazla gündeme gelmesinin ardından, kendisinin ortak adaylığı konusunda olumlu mesajlar verdiğini hatırlatarak, bunun "ön kesme" girişimi olup olmadığını sordu.

"BAŞARILARINI DEVAM ETTİRMELİLER"

Muharrem Sarıkaya ise Kılıçdaroğlu'nun daha önce büyükşehir belediye başkanlarının birer dönem daha başkanlık yapmaları gerektiği yönündeki açıklamalarının arkasında olup olmadığını sordu.

Kılıçdaroğlu, Başkanların başarılarını devam ettirmelerini istediğini ifade ederek "Büyükşehir belediye başkanları bir dönem daha devam etmeli. Başarılarının sürekli olmasını isteriz. Elbette daha iyi yerlere gelebilirler, daha güzel yerlere gelebilirler. Burada hiçbir tereddütümüz yok bizim." dedi.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ'IN ÖNÜNÜ KESTİ

Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışı, son zamanlarda birçok şehirde mitingler düzenleyen İmamoğlu'nun, adı sık sık Cumhurbaşkanlığı adaylığı için geçen Mansur Yavaş'ın önünü kesti.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ise, ortak adaylık konusunda her fırsatta diyalog ve istişareyi işaret eden Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışına ne cevap vereceği merak konusu oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Belediye başkanları bir dönem daha devam etmeli VİDEO

Kemal Kılıçdaroğlu: Belediye başkanları bir dönem daha devam etmeli

Kemal Kılıçdaroğlu: Belediye başkanları bir dönem daha devam etmeli