Olay, Pendik köprüsü altında bulunan metro inşaatında meydana geldi. İddialara göre, inşatta kullanılacak demirler vinçten taşınırken düştü. Demirlerin yeterince bağlanmadığı için düştüğü öne sürülürken, bir işçi demirlerin altında kaldı.

1 SAATLİK ÇALIŞMANIN ARDINDAN KURTARILDI
Yüzlerce kilo ağırlığındaki demirlerin altında kalan işçi Fatih Tekin'in yardımına arkadaşları koştu. İşçiler durumu itfaiyeye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışmasıyla talihsiz işçi kurtarıldı.

HASTANEYE KALDIRILDI
İlk tedavisi olay yerine gelen ambulansta yapılan Fatih Tekin daha sonra Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İşçinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
