Muharrem İnce: Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'den haberi yok

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ‘Halk Buluşmaları’ programı çerçevesinde Kırşehir'e geldi.

İnce, düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ufak hesaplarla rant elde etmeye çalıştığını söyleyerek, “Ufak hesaplarla başörtüsü üzerinden rant elde etmeye çalışma ve bu kompleksini aş artık.” dedi.

"Her icraatı iktidara yarayan bir muhalefet var"

İktidara karşı yeni söylemleri olmayan bir muhalefet olduğunu söyleyen İnce, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Gençlere umut olmayan ve yeni şeyler söyleyemeyen bir muhalefet var. Böyle bir ortamda topluma gelecek vadetmeyen, sorunlardan bihaber, her icraatı iktidara yarayan bir muhalefet var. 20 yılın sonunda 'bu siyasi ranttan ben de pay alayım' diyen akılsız bir muhalefet var. Türkiye’nin dört bir yanını gece gündüz dolaşan biri olarak söylüyorum, Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’den haberi yok."

“Hükümeti olumlu hareketlerinde destekliyorum”

Hükümeti olumlu konularda desteklediğini de aktaran İnce, "Azerbaycan’a yardım edilmesini destekliyorum. İHA’ları, SİHA’ları destekliyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadıymış beni ilgilendirmiyor. Öbür damat ile boğuşuyorduk. Bu damadı destekliyoruz. Doğru yapanı destekleriz. Ben de cumhurbaşkanı olursam 'geliştir işini' talimatını vereceğim" ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce: Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'den haberi yok

"Liyakat diye bağırıp eşlerini özel kalemden memur yapanları da biliyorum"

İHA'nın aktardığına göre geçtiğimiz günlerde Kırşehir Belediyesi'nden çıkarılan 11 işçinin yanında olduklarını da sözlerine ekleyen Muharrem İnce, "İşçilerin çıkarılma süreçlerini yakından takip ediyorum. 3 müdürlüğü aynı anda yönetenleri de, 'liyakat' diye bağırıp eşlerini özel kalemden memur yapanları da biliyorum. Sürecin takipçisi olacağım.” diye konuştu.

Muharrem İnce: Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'den haberi yok

Muharrem İnce: Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'den haberi yok