ensonhaber.com

Yerel seçime artık sayılı günler kaldı.

31 Mart seçimleri kapsamında da çalışmalar sürüyor.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum ise vatandaşlarla bir araya geliyor.

Projelerinden bahseden Kurum, vatandaşların sevgisini kazanmış durumda.

Tek tek her ilçeyi gezen Kurum, bugün ise Sultanbeyli'de vatandaşlarla buluştu.

Burada konuşan Kurum, şu ifadeleri kullandı;

"Bizi hiçbir zaman reklamda, algıda, polemikte bulamayacaklar"

Bizi hiçbir zaman reklamda, algıda, polemikte bulamayacaklar. Bizi arayanlar milletin yuvalarını bulurken bulacaklar. Bizi arayanlar yerin üzerinde, Sultanbeyli'de mülkiyet problemini bitirirken, kentsel dönüşüm şantiyelerinde çalışırken yerin altında Sultanbeyli'ye metro getirirken bulacaklar. 

Bizi arayanlar Sultanbeyli'nin gençliği için 39 ilçemizde millet bahçeleri yaparken bulacaklar. Bizi hiç kimse polemik yaparken görmeyecek. Bizi arayanlar ya temel atarken ya da açılış yaparken bulacaklar.

Gençlerimiz için yeni iş yerleri yeni ofisler açarken bulacaklar. Bizi arayanlar ayağımıza çizmelerimizi takmışız, sırtımıza montumuzu geçirmişiz arkamızdan İstanbul'un rüzgarı yüzümüze de o İstanbul'un yağmurunun değdiği sokaklarda bulacaklar. Bizi hiçbir zaman o kirli pazarlıkların, iftiraların, dedikoduların arkasında bulamayacaklar.

"Bizi hep üreten tarafta bulacaklar"

Bizi hep Sultanbeyli için yapan, Sultanbeyli için üreten tarafta bulacaklar. Biz hiçbir zaman o sözünü unutanların, o sözünü yiyenlerin tarafında olmayacağız. Biz hep sözünü tutanların tarafında olacağız. Dün nasıl 81 ilimize hizmet ettiysek aynı anlayışla 1 Nisan sabahı da Sultanbeyli kardeşlerimizin destekleriyle, dualarıyla aşkla şevkle İstanbul için çalışmaya devam edeceğiz.

"İstanbul kararını vermiştir"

Tam 57 gündür sahalardayız. İstanbul’da şunu net bir şekilde görüyorum. İstanbul’da her geçen gün dalga dalga büyüyen bir değişim iradesi var. İstanbul artık kararını vermiştir. Sultanbeyli kararını artık çoktan vermiştir.

"Metro yok, metrobüs yok..."

Metrobüs yok, otobüs yok, kentsel dönüşüm yok, sevgi ve ilgi yok. Ne var? Yarı zamanlı belediyecilik var. İstanbul için değil kendi adına çalışan bir belediyecilik var. 

İstanbul nadide bir çiçektir. Emek ister, ilgi ister. İstanbul için sevda tatile gitmek değildir. Sevda boş lakırdı değil İstanbul'a eser üretmektir. Sizi Cumhuriyet Halk Partisi'nin yalanlarına ve beceriksizliğine asla teslim etmeyeceğiz.

"Otobüs yok, otobüsler yanıyor"

Ben sözlerimi verdim. Maalesef yürüyen merdiveni dahi çalıştıramayan bir anlayış var. Metro duraklarını su basıyor. Otobüsler yanıyor, yolda kalıyor. Otobüsler eskiden iyi kötü milletimizi götürüyordu. Şimdi otobüs yok. Gel ulaşım sorununu çöz. Çözmezler. Böyle bir dertleri yok. Onlara 31 Mart'ta gereken cevabı sandıkta vereceğiz.

"Biz hep eser diyeceğiz"

Biz çalışmayacağız da ne yapacağız ya? Biz hep çalışacağız. Sizler için gece bir hayal kuracağız, sabah o hayali gerçekleştirmek için onun peşinden koşacağız.

Hayali olmayanın, eseri de olmazmış. Biz hep eser diyeceğiz. Biz hiçbir zaman sözünü unutanların, yiyenlerin tarafında olmayacağız.