Murat Kurum: Bizim seçim kaygımız yok
AA

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Denizli’de Çevre Yolu 2. Kısım ve Honaz Tüneli, TOKİ 1449 Konut 50 Dükkan, Denizli İçme Suyu Arıtma Tesisi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katıldı.

"Konutlarımızı yapmaya devam edeceğiz"

Burada kente yapılan ve halihazırda süren çalışmalara dair bilgiler veren Kurum, “16 bin imarlı altyapısı tamamlanmış arsamızı Denizlili kardeşlerimizin hizmetine sunduk. 300 adet dükkan inşa ediyoruz. 1449 konutumuzu, 50 iş yerimizin anahtarlarını teslim edeceğiz. Yeni dükkan ve konutlarımızı yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

“Biz Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, davamızın izinde uzun ve zorlu bir yoldayız” diyen Kurum, şöyle devam etti:

"Eser yerine bahane üretenlerden olmadık"

“Milletin istikbaline olan inancımızla bu yolu aşmak için, büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa etmek için gece gündüz yürümeye devam ediyoruz. Ne zaman darda kalsak ne zaman zorda kalsak yanımızda hep sizler vardınız, sizlerin duaları vardı. Çok şükür, eser yerine bahane üretenlerden olmadık. Her zaman eser üretip, eser siyaseti yaptık. 6’lı masaya rağmen eser üretmeye devam edeceğiz.

"Seçim kaygımız yok"

Milletimize hizmet üretmeye devam edeceğiz. Çünkü bizim gelecek seçim kaygımız yok. Bizim kaygımız; çocuklarımıza, evlatlarımıza daha iyi bir gelecek bırakma kaygısıdır. Bu anlayışla çalışıyoruz. Ben inanıyorum ki Denizlili kardeşlerim; 2023 yılında Cumhur İttifakımıza, Cumhurbaşkanımıza rekor oyla destek verecektir.”

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)